În ce hal poate să vorbească Gabi Bădălău! A făcut-o pe Claudia Pătrășcanu albie de porci, cu jigniri greu de reprodus. Scuza lui: „Am răspuns cu aceeași monedă” – Exclusiv

În ce hal poate să vorbească Gabi Bădălău! A făcut-o pe Claudia Pătrășcanu albie de porci, cu jigniri greu de reprodus. Scuza lui: „Am răspuns cu aceeași monedă” – Exclusiv
Circul mediatic dintre foștii soți Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău continuă, tot prin intermediul rețelelor de socializare. În lipsă de subiecte, au ajuns să implice terți.

Încă de zilele trecute, când lansa acuzații grave la adresa fostului ei soț, Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a distribuit discuții pe care acesta le-a avut, în scris sau sub forma unor mesaje audio, cu alte persoane. după ce a văzut o țară întreagă ce urât e capabil bărbatul să i se adreseze fostei lui soacre, urmează vorbe grele adresate unor alte persoane.

„De pe insagramul acestuia, diverse femei sunt jignite de către el într-un mod grosolan”, dezvăluie artista. Ea a distribuit în mediul online mai multe screen-shot-uri, cu discuții pe care Gabi Bădălău le-a avut în scris cu aceste persoane străine de familia lor.

Modul incredibil în care bărbatul le scrie unor femei

„Ești prea proastă și săracă. Și porc gras fără buze. Cu țâțe lăsate, nasoala dracu frustrată. Marș la somn!”, i-a scris Bădălău unei femei. „Sigur ești o săracă proastă, frustrată”, i-a scris alteia. Mai e un mesaj care nu poate fi reprodus complet, datorită limbajului plin de injurii.

„Să-ți dau la… de nasoală. Să-ți iau morții la … Sigur ești o săracă. Să-mi bag… în gură la tot ce iubești tu. Murătura dracu. Sărăcia dracu”, a scris  bărbatul.

Gabi Bădălău recunoaște că jignește și înjură

Văzând că discuțiile sale jignitoare private ajung la fosta sa soție, care le și face publice cu screen-shot, astfel încât nu mai există loc de interpretat că nu i-ar aparține, Gabi Bădălău a făcut un gest neașteptat și a recunoscut că vorbele grele scrise îi aparțin întru totul. El încearcă să se scuze, susținând că femeile cărora le-a răspuns în halul în care se vede, i-ar fi adresat, la rându-le, cuvinte la fel de jignitoare.

„În urma unor mesaje pe care le-am primit de la diverse personaje pe care nu le cunosc și își dau cu părerea despre familia mea și înjură și jignesc… eu am răspuns cu aceeași monedă”, se explică Gabi Bădălău.

Amintim că noul scandal dintre acesta și fosta sa soție, Claudia Pătrășcanu, a reizbucnit violent după luni de acalmie, pe finalul vacanței bărbatului, cu copiii lor, în Spania, printre altele, artista îl acuză pe Gabi Bădălău că se joacă cu mintea copiilor lor minori, că nu îi lasă să vorbească cu ea la telefon și că le spune celor mici minciuni și răutăți cu privire la ea.

Sursa foto: Instagram