Incredibil! Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău mutat pe Insta Story. Ambii transmit mesaje foarte dure

Incredibil! Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău mutat pe Insta Story. Ambii transmit mesaje foarte dure
Marți dimineață, Gabi Bădălău a avut o primă reacție cu privire la acuzațiile și dezvăluirile făcute pe rețelele sociale de fosta sa soție.

 Claudia Pătrășcanu l-a acuzat pe bărbat că nu poate comunica cu fiii lor, atunci când aceștia se află cu tata, dar și multe altele, fapte grave. Gabi Bădălău a reacționat pe Insta Story cu mesaje lungi și detaliate. În concluzie, a spus ce vrea de la fosta sa soție, cu care e în proces de divorț deja de trei ani.

„Vreau să divorțez cât mai repede. Nu vreau să-i iau copiii, vreau să rămânem în relații civilizate și să ne creștem băieții în pace și armonie. Nu vreau să-i fac niciun rău, vreau doar să respectăm hotărârea și să terminăm tot circul ăsta. Ea e mama copiilor mei și din respect pentru acest aspect niciodată nu o să fac ce face ea și eu sunt tată și îmi iubesc copiii”, a scris, în ultima postare, afaceristul. El a distribuit patru texte lungi la Insta Story, iar la scurt timp, Claudia Pătrășcanu a făcut la fel.

Claudia Pătrășcanu, acuzații grave

După acuzațiile de luni, Claudia Pătrășcanu a continuat să îl bălăcărească pe fostul soț și tatăl copiilor ei, în public. Cântăreața susține că de trei ani, el și familia lui fac „alienare parentala și îi terorizează psihic pe copii”. Ea susține că era înjurată în timp ce vorbea la telefon cu copiii ei:

„Asta trăiesc doi copii minori, dar expertul psiholog nu a vrut să vadă în ce chin emoțional sunt din cauza acestui tată pe care îl interesează doar să mă distrugă pe mine și să-mi ia copiii. Psihologul expert era ales de familia Bădălău, normal. A găsit o altă soluție acum: cea de a le distruge mintea și sufletul copiilor, să creadă despre mine toate răutățile din lume”.

Bădălău ar fi uitat ce a făcut cu copiii, într-o noapte

Ca mai gravă acuzație pe care i-o aduce Claudia Pătrășcanu fostului ei soț e aceea că, într-un moment, a uitat ce a făcut cu proprii copii.

„Uiți, Gabi Bădălău, că m-ai sunat la 23:00 într-o noapte plângând și nu știai ce ai făcut cu copiii?! Mă întrebai unde sunt și dacă mi-ai adus! Nu mai știai ce ai făcut cu ei. E strigător la cer. Da! Ai spus apoi că ți-ai pierdut memoria și că ai căzut pe o coajă de banană”, dezvăluie într-o postare pe Insta Story Claudia Pătrșcanu, care a mai postat și un screenshot cu un mesaj pe care, susține ea, l-a primit de la o doamnă, dar insinuează că e doar Bădălău deghizat…

Acesta e plin de înjurături așa că nu-l mai prezentăm.

Sursa foto: Insagram