Simona Ionescu / Redactor Șef

În ce loc exclusivist și-a petrecut Bella Hadid ziua de naștere. O petrecere ca în anii 2000

În ce loc exclusivist și-a petrecut Bella Hadid ziua de naștere. O petrecere ca în anii 2000
Bella Hadid a împlinit vineri 24 de ani, iar modelul și-a sărbătorit ziua de naștere făcând o excursie epică alături de prietenii ei.

„O, Doamne, mă simt foarte norocoasă. De obicei anulez orice fel de sărbătoare de ziua de naștere, așa că anul acesta am vrut doar să-mi duc prietenii frumoși într-o aventură absolut nerambursabilă”, a scris ea pe Instagram, alături de un colaj cu fotografii în care apare cu prieteni într-un avion privat.

În imaginile publicate, Hadid purta o cămașă roz cu ștrasuri, pantaloni cu cordon, pantofi de tenis și șosete tubulare. Pare direct dintr-un videoclip muzical de la începutul carierei lui Britney Spears. Colierele și brățările au dus-o înapoi în anii 2000.

Baloane în forme de pizza și martini

La petrecere au existat baloane în formă de pizza și de hamburger, precum și un balon în formă de martini, cu un mesaj amuzant. De asemenea, a petrecut ceva timp amuzându-se pe seama prietenei ei Kylie Jenner, într-o recreație a unui videoclip cu Kylie și sora ei Kourtney Kardashian. 

View this post on Instagram

@kyliejenner

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid) on

În septembrie, familia Hadid a fost binecuvântată cu un bebeluș

„Fata noastră s-a alăturat pământului în acest weekend și deja ne-a schimbat lumea. Deci, suntem complet îndrăgostiți”, a scris Gigi pe Instagram la sfârșitul lunii trecute. Gigi și Zayn plănuiesc să-și crească copilul în primele luni la casa familiei din Pennsylvania, unde se pot bucura de o intimitate completă.

Fanii speră ca mândrii părinți să publice în curând o primă imagine a copilului lor, deși ar putea alege să-și păstreze fiica în afara reflectoarelor, o practică pe care o urmează multe alte vedete, inclusiv Miranda Kerr și Jennifer Garner.

Poloneza Nicole știe ce vrea! Cum le răspunde iubita lui Brad Pitt trolilor care o sâcâie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre