Model cunoscut, Poturalski a fost catapultată în lumina reflectoarelor pe fondul acestei povești înfloritoare cu Brad Pitt. Afectată de cuvintele urâte, Nicole Poturalski a atacat și ea trolii „nepoliticoși și triști” care i-au trimis comentarii injurioase în urma știrilor despre relația ei cu actorul de 56 de ani.

În vârstă de 27 de ani, aceasta a intrat pe Instagram, și a spus în germană: „Pur și simplu nu înțeleg ce se întâmplă în capul acestor oameni”. Susținând că nu este „genul de persoană care răspândește ura”, Nicole a continuat: „Mă întreb de totdeauna de ce oamenii lasă comentarii urâte? De ce? Care este beneficiul tău? Doar în general vreau să înțeleg logica gândurilor. Pentru că nu înțeleg. Este atât de nepoliticos și de trist pentru cei care comentează”.

Super apariție fashion pe Instagram

Dar, în ciuda nemulțumirilor sale, Nicole a dovedit că nu va lăsa trolii să o demoralizeze, în timp ce și-a dovedit încă o data stilul vestimentar inconfundabil, în timp ce a ieșit, vineri, la o cafea, și a  postat pe Instagram mai multe imagini.

Modelul a afișat o ținută elegantă în timp ce purta pe umeri o jachetă din denim negru peste un top mulat bej, cu un model elegant în carouri.

Nicole și-a completat look-ul cu o pereche de pantaloni din piele artificială care i-au accentuat silueta subțire în timp ce poza cu o ceașcă de cafea. Și-a accesorizat ținuta cu o șapcă neagră și machiaj natural.

Relația Pitt – Poturalski, de un an

Brad Pitt, în vârstă de 56 de ani, și Nicole, în vârstă de 27 de ani,  au fost văzuți împreună pentru prima dată în noiembrie 2019, în timpul unei reprezentații a operei lui Kanye West – Nebuchadnezzar, la Hollywood Bowl.

Perechea a stârnit zvonuri despre o posibilă relație, când a fost văzută ajungând în sudul Franței cu un avion privat. Au vizitat Château Miraval, unde Pitt produce șampanie rosé de 390 dolari  sticla.

O persoană din interior a dezvăluit pentru US Weekly că Brad rămâne „realist în ceea ce privește relația”, deoarece „ea locuiește în Germania” și „el are o situație familială foarte complicată pe care încearcă să o rezolve.

Căsătoriile frumosului de la Hollywood

La începutul lunii septembrie, The Sunday Mirror a scris Angelina Jolie era „furioasă că Brad o dusese pe Nicole în locul din Franța, unde se căsătoriseră ei, cu puțin peste șase ani în urmă.

Brad a fost căsătorit cu Jennifer Aniston, 51 de ani, în perioada 2000 – 2005. Aproape nouă ani mai târziu s-a căsătorit cu Angelina, în 2014, dar ea a cerut divorțul în septembrie 2016.

Fostul cuplu părea să ajungă la o înțelegere cordială cu privire la custodia copiilor, dar US Weekly susține că acum sunt din nou în dezacord cu privire la cât timp petrec fiecare cu copiii lor Pax, 16, Zahara, 15, Shiloh, 14 și gemenii Knox și Vivienne, de 12 ani.

Sursa foto: Instagram

Cine va dezvălui mai multe infidelități? Iată cum a început divorțul „Talismanului” Oprea de soția sa

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri