Ca mai impresionantă piesă vestimentară pe care Raluca Bădulescu o are în garderobă este o jachetă, pe care și-a dorit-o foarte mult. Vedeta este atât de încântată de obiectul fashion, încât vrea să îi facă o vitrină. Este vorba despre o jachetă Balmain, care are 27 de kilograme și care este realizată intergral din cristale și mărgele.

„Cea mai scumpă piesă pe care o am este o jachetă Balmain, o piesă de colecţie, realizată integral din cristale şi mărgele, are 27 de kg, deşi este foarte scurtă. Este piesă mea preferată şi cea mai scumpă din garderobă… Sunt, însă, sigură că nu valorează trei ron în perioada de pandemie, nu pot mânca mărgelele de pe ea. Nu recomand achiziţionarea unor astfel de piese, decât dacă le iubiţi cu adevărat. Eu mi-am dorit-o cu disperare, am dorit să îi fac propria ei vitrină”, a detaliat Raluca Bădulescu pentru okmagazine.ro.

Ce sfaturi oferă Raluca Bădulescu, în materie de fashion

Vedeta a spus că în opinia ei, jachetele sunt piese vestimentare pe care le poți purta oricând, sunt piese care nu se demodează. Așadar, o investiție în jachete este una care merită fiecare bănuț. Raluca Bădulescu a afirmat că are în garderobă și obiecte de 10 lei.

„Excluzând bijuteriile, cele mai scumpe piese din garderoba mea sunt jachetele, pentru care am o adevărată pasiune, şi sacourile. Jachetele tip biker sunt marea mea dragoste, sunt piese timeless, în care merită să investeşti. Cred că trebuie să fie de calitate, au o altă ţinută şi le poţi purta în combinaţii cu piese din magazinele mass-market, arătând ca scoasă din cutie”, a spus ea.

„Am în garderobă şi obiecte de 10 ron pe care le port. Important este cum le combini. Există garderobe care conţin numai piese scumpe şi există garderobe, ca a mea, în care sunt şi piese scumpe şi piese ieftine, dar contează cum faci styling şi cum ştii să le porţi. Cunosc persoane care se îmbracă doar de la magazine mass market şi arată impecabil şi persoane care poartă doar piese scumpe care arată foarte ieftin şi nepotrivite. Aşa cum am spus de multe ori şi în emisiunea Bravo, ai stil! trebuie să ştii să porţi un lucru, valoarea lor nu contează”, a adăugat aceasta.

Raluca Bădulescu a scos la iveală și câteva amănunte mai puțin cunoscute despre ea.Vedeta a afirmat că este pisăloagă și iute la mânie. Raluca Bădulescu are haine și în bucătărie. Nu mai este pentru nimeni un secret că Raluca Bădulescu este obsedată de haine, dar mai ales de accesorii. Această pasiune, însă, îi scoate din minți pe soțul și pe fiul ei, care au făcut front comun în speranța că o vor convinge măcar să mai scape de hainele vechi.

„Faptul că Bravo, ai stil! este un reality show a permis publicului să ne cunoască şi cu bune şi cu rele. Oamenii ştiu cam tot despre mine, nu sunt secretoasă, nu am lucruri de ascuns. Sunt pisăloagă şi foarte iute la manie, dar niciodată nu mă supăr cu adevărat şi întotdeauna îmi trece supărarea în cinci minute. Nu jignesc şi nu îmi plac jignirile, nu le înţeleg. Nu agreez deloc bullyingul, ura, violenţă verbală”, a spus Raluca Bădulescu.

Exclusiv. Ce cadou i-a făcut logodnica de ziua lui Alex Bodi

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp