În timp ce colegii ei au dat lovitura, Lidia Buble stă pe bară. Ancheta pentru dare de mită o ține șomeră

În timp ce colegii ei au dat lovitura, Lidia Buble stă pe bară. Ancheta pentru dare de mită o ține șomeră
Dacă până acum se lăfăia în bani, Lidia Buble trece prin momente mai puțin plăcute. Totul a început după ce a dat mită polițiștilor.

Lidia Buble nu e în cea mai bună situație, pentru că nu se poate duce să cânte la concerte. Iată de ce.

În timp ce colegii ei au dat lovitura, Lidia Buble stă pe bară. Cântăreața e cu nervii la pământ

Doi ani de pandemie i-a lăsat pe cântăreți fără bani în buzunar, de aceea concertele de acum sunt o mană cerească. Din nefericire, Lidia Buble nu are un asemenea noroc. Potrivit informațiilor Impact, vedeta nu are concerte, întrucât are interdicție de a părăsi orașul, ca urmare a problemelor pe care le are cu legea. Ea este judecată pentru dare de mită și riscă să primească până la șapte ani de închisoare. Sursele spun că vedeta ar fi cerut acum ca procesul să fie amânat.

Cum s-a ajuns în această situație urâtă

În același dosar este judecat și un bun prieten de-al Lidiei, care se spune că ar fi învățat-o să le dea mită polițiștilor. Ceea ce nu știa artista este că acesta avea telefonul pus sub urmărire. Prinsă la volan după ce consumase băuturi alcoolice, Lidia nu avea pe moment nici un ban, dar a fost la bancomat de unde a scos 900 de lei.

Ea este acum judecată în stare de libertate, dar sursele spun că este sub control judiciar, neavând voie să plece din localitate fără acordul autorităților. Ultimul termen din proces a avut loc pe 30 iunie, când artista și ceilalți inculpați au cerut amânarea judecării, spune Playtech. Următoarea înfățișare are loc pe 17 august.

Cum trebuie să arate bărbatul care să îi devină iubit

Invitată în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, alături de care va cânta în curând, cântăreața a pus punctul pe I și i-a făcut viitorul iubit portretul.  „Nu știu să dau dragoste în doze mici, ci intens. Pentru mine este totul sau nimic, dau totul din prima. De fiecare dată am luptat să mențin o relație sănătoasă și frumoasă. Iubesc necondiționat, fără limite. Există iubire pentru totdeauna, mi-au demonstrat-o părinții mei. (…)

Bărbatul pe care să-l iubesc pentru totdeauna trebuie să mă pună mai presus de nevoile lui, asta fac și eu când intru într-o relație, să fie un om credincios, să fie un om care să-mi accepte dualitatea, nu sunt o persoană cu care se trăiește ușor. Să-mi înțeleagă jobul meu. Nu e ușor să mă vadă, uneori, doar marțea și lunea. Plus doza de gelozie care apare. Să mă iubească și să mă susțină în tot ceea ce fac. Eu iubesc intens, pentru omul de lângă mine, orice, a spus vedeta.

Sursă foto: instagram