În vizită în noua casă a lui Katy Perry și Orlando Bloom. Ce vecini celebri au în cartierul faimos

În vizită în noua casă a lui Katy Perry și Orlando Bloom. Ce vecini celebri au în cartierul faimos
Katy Perry și Orlando Bloom se mută în Montecito, California, după nașterea primului lor copil. Fiica lor, Daisy Dove, s-a născut în august.

Casa despre care se spune că au cumpărat-o, se află în ultra-exclusivistul Montecito, care îi găzduiește și pe ducele și ducesa de Sussex. Harry și Meghan s-au mutat în California, după ce s-au retras din funcția de membri regali superiori, la începutul acestui an.

Cât au cheltuit Katy Perry și Orlando Bloom pe noua lor casă

Potrivit diverselor rapoarte, Katy și Orlando au cheltuit 14,2 milioane de dolari (10.873.000 de lire sterline) pe noua lor casă. Super-cuplul din showbiz a cumpărat proprietatea de la fostul CEO al Duracell și Chrysler și se mândrește cu aproape 36 000 de metri pătrați de „terenuri îngrijite”.

Pe lângă Meghan și Harry, cartierul se laudă cu vecini precum Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres și Ariana Grande. Poate cel mai impresionant lucru la noua casă este amplasarea pe dealurile Santa Ynez, având o vedere panoramică a Pacificului.

O casă mai încăpătoare, pentru micuța Daisy Dove

Interiorul este decorat în stilul clasic californian, amestecat cu influențe moderne. Afară, terenurile sunt bine umbrite de stejari uriași și garduri vii. Un set dublu de trepte duce către o piscină mare, în timp ce fântâna proprie a proprietății oferă o aură de calm.

Anunțând nașterea lui Daisy Dove cu două luni în urmă, cuplul a distribuit o declarație comună în care scria: „Plutim cu dragoste și mirare de la sosirea pe lume, sănătoasă, a fiicei noastre. Pentru a sărbători sosirea lui Daisy, am creat o pagină de donații UNICEF. Sprijinindu-i pe cei de aici, susțineți un început de viață sigur și formați o lume mai sănătoasă pentru fiecare copil. Sperăm că inima voastră poate înflori cu generozitate”. Anunțul a fost însoțit de o fotografie alb-negru cu aceștia ținând mâna fiicei lor.

Transpirația lui Brad Pitt, parfumul lui Tom Cruise, încălțările de „pretty woman” pot fi ale tale