Sylvester Stallone s-a întors la platoul viitorului său film Samaritan la începutul lunii octombrie, după ce a fost pus în așteptare pentru mai mult de șase luni din cauza pandemiei COVID-19. Sâmbătă, legenda hollywoodiană a fost văzută în scenele de acțiune din thrillerul cu supereroi.

Actorul părea în largul său, în timp ce dădea interviuri, își verifica telefonul și discută cu echipa care a trebuit să respecte noile protocoale de sănătate și siguranță în urma crizei coronavirusului.

Stilistii din producție l-au îmbrăcat Stallone într-o pereche de pantaloni gri, o cămașă cu nasturi în carouri și hanorac cu glugă neagră. De asemenea, a purtat o jachetă de iarnă bufantă maro, cizme maro și o șapcă peste părul său scurt, care a fost modificată într-o culoare gri, pentru rol.

Stallone, în largul lui la muncă. Iată cum se relaxează

În timpul unei scene, camerele l-au surprins pe „tânărul” de 74 de ani mergând dezinvolt pe o stradă în timp ce discuta cu tânărul său co-star, Javon Walton, în vârstă de 14 ani. Perechea părea să aibă o chimie bună în timp ce își livrau replicile până când regizorul Julius Avery a strigat „tăiat”.

Vedeta din Rocky le-a oferit celor 12 milioane de fani de pe Instagram imagini ale producției cu fotografii și clipuri video rapide.

„Eroul luând o pauză în acțiune… SAMARITAN”, a scris lângă o fotografie cu el relaxându-se pe platou în timp ce fuma un trabuc. Cu doar trei zile înainte, a postat o fotografie cu platoul. „Filmarea acestui film fantastic  Samaritan”, a scris actorul alături.

Când va fi premiera

Stallone a dezvăluit că iubește cascadoriile pe care trebuie să le filmeze în noua peliculă. Filmul spune povestea unui băiat care „află că un super-erou despre care se credea că a dispărut după o bătălie epică în urmă cu douăzeci de ani, poate fi, de fapt, încă în preajmă”, potrivit paginii IMDb.

Împreună cu Stallone și Walton, în distribuție mai figurează și Dascha Polanco (Orange Is The New Black), Martin Starr, Moises Arias și Natacha Karam. Bragi F. Schut a scris scenariul împreună cu Mark L. Smith, Zak Penn și Chuck MacLean. Filmul Samaritan va avea premiera pe 4 iunie 2021.

Sursa foto: Instagram

Mesaj important de la Moș Căciun: „Nimeni nu a fost infectat aici, la Polul Nord”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri