Dacă Moș Crăciun nu mai vine cu daruri anul acesta? Se întreabă mulți copii, iar părinții sunt și ei îngrijorați. Multe afaceri s-au închis, oamenii nu mai au bani. Vine sau nu vine Moșul?

Mesaj important de la Moș Căciun: „Nimeni nu a fost infectat aici, la Polul Nord”

Familii din întreaga lume speră că anul acesta va fi un Crăciun normal. Într-un astfel de moment, un mesaj de la Moş Crăciun a fost postat pe Facebook, pentru a-i asigura pe copii că Sărbătoarea Crăciunului nu va fi anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru a-i linişti pe micuţi că, Moş Crăciun le-a transmis copiilor din întreaga lume că pandemia de coronavirus nu va împiedica sosirea Crăciunului.

„Nimeni nu a fost infectat aici, la Polul Nord. Toate jucăriile şi alte cadouri vor fi dezinfectate înainte şi după ce vor fi ambalate şi aşezate în sania mea pentru a vi le aduce acasă sau în orice loc v-aţi afla anul acesta. Nu vă faceţi griji, prieteni. Nu voi răspândi virusul şi nici nu voi fi infectat de voi, dacă se întâmplă ca cineva să fie bolnav. Crăciunul nu se anulează”, îşi încheie Moş Crăciun mesajul, care a fost distribuit rapid după postarea pe pagina de Facebook „Elf on the Shelf Ideas”.


Fostele iubiri ale lui Sean Connery ies la suprafață. Prima soție l-a acuzat de ce era mai rău

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri