Încă o femeie din viața lui Bodi vorbește despre viața și afacerile lui: „Bănuiesc că a făcut-o cu cap dacă nu s-a aflat până acum”

Încă o femeie din viața lui Bodi vorbește despre viața și afacerile lui: „Bănuiesc că a făcut-o cu cap dacă nu s-a aflat până acum”
După ce fosta soție l-a dat pe mâna procurorilor, povestind cu lux de amănunte cum a obligat-o să se prostitueze, în Germania, apar și alte voci care povestesc despre ce făcea Alex Bodi. Încă o femeie din viața lui Bodi vorbește despre viața și afacerile lui.

Ella de la Puterea Dragostei și Alex Bodi se cunosc de dinainte ca el să fi avut o relație cu Bianca Drăgușanu. Acum bruneta a decis să facă dezvăluiri. Nu a fost chiar o surpriză faptul că Alex Bodi a fost arestat într-un dosar de proxenetism. Ella de la Puterea Dragostei susține că omul de afaceri a fost implicat în afaceri licite, dar știa să își facă imagine, iar asta putea induce în eroare.

„Eu îl cunoșteam pe Alex Bodi fiind un om de afaceri, un om inteligent. Bănuiesc că a facut-o cu cap dacă nu s-a aflat până acum și chiar și-a putut păstra o imagine atât de curată, deși a apărut pe tv de mulți ani.

Eu îl cunosc, a fost implicat în afaceri pe bune, el publica și pe instagram despre conferințele la care mergea. Crede-mă, era un om foarte deștept, dar nimeni nu știe ce făce el în spatele camerelor”, a spus Ella de la Puterea Dragostei într-un interviu pentru Wowbiz.

Ella știe detalii despre inelele de logodnă date Biancăi și Dariei

Ella de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri în premieră despre relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova.

„Eu vreau să fiu sinceră, Daria Radionova e o fată foarte frumoasă, are trăsaturi frumoase. Îmi place ca femeie, nu am auzit-o vorbind, dar fizic e frumoasă. Văzusem că purta inelul Biancăi, dăruit de către Alex Bodi bănuiesc. Eu nu știu dacă el chiar ar face așa, poate seamănă inelul, poate sunt similare. Niciun bărbat nu ar trebui să facă, e cel mai grotesc lucru, mie mi se pare că ar umili-o pe fata următoare”, a mai spus Ella.

La începutul lunii august 2019, Bianca Drăgușanu a primit de la Alex Bodi un inel cu diamante în valoare de 10.000 de euro, când s-au căsătorit. La divorțul din primăvara acestui an Bianca i-ar fi înapoiat inelul cu diamante fostului soț.

Sursa foto: Instagram

Până să ajungă să cânte cu Delia, a făcut duet cu Lara Fabian. Românii habar n-au de excepționalul artist Bogdan Mihai