O colecție de 60 de obiecte scoase la licitație

Lotul neobișnuit a fost oferit de către vărul lui Michael și de nepoata lui Joe, Marsha Stewart, care l-au îngrijit. Proteza a fost printre cele 60 de articole scoase la vânzare din colecția lui Joe, inclusiv o pereche de papuci, o jachetă argintie Zac Posen și fotografii semnate.

Kieta, șeful magazinului Memorabilia Expert din Las Vegas, cel care deține acum proteza scoasă la licitație, a spus: „Nu sunt sigur că cineva o va folosi, dar acest articol este o parte rară din istoria muzicii, la fel ca zâmbetul lui Joe. Știam acel faimos zâmbet. De fapt, este cel mai personal obiect pe care îl poți obține. Este un obiect pentru cineva care a crezut că are aproape tot în colecția lor”.

Perfuzia lui Michael Jackson pe lista obiectelor scoase la licitație

Acesta nu este singurul obiect neobișnuit care a fost scos la licitație, pus în vânzare de verișoara lui Michael, Marsha. O perfuzie pătată de sânge folosită pentru administrarea drogurilor din dormitorul lui Jackson din ultimele sale zile de viață va fi, de asemenea, licitată. Marsha recunoaște că a luat geanta din dormitorul lui Michael Jackson la câteva zile după moartea sa, în 2009, în timpul unei vizite cu Joe.

Ea susține că „ADN-ul lui Michael” a rămas pe perfuzie, deoarece există urme de pete de sânge în tuburile de plastic. Ea susține, de asemenea, că perfuzia este „ultima pe care a avut-o în braț când a murit”, deși se știa că detectivii Los Angeles Police Department au scos echipamentele medicale de la locul crimei la câteva ore după ce artistul a murit pe 25 iunie 2009.

Echipa de experți speră să obțină cel puțin 2500 de dolari pentru punga de lichid, care a fost utilizată de vedetă și administrată de doctorul Conrad Murray.

Obiectul care l-a ucis pe Michael Jackson, scos la licitație. Un membru al familiei încă face bani pe urma artistului

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp