Este un articol pe care niciun fan al lui Michael Jackson nu și-ar dori să-l vadă, darămite să-l dețină. Dar o perfuzie pătată cu sânge, folosită pentru a administra de medicamente, găsită chiar în dormitorul unde artistul și-a petrecut ultimele sale zile de viață, va fi scoasă la licitație de către unii membri din familia sa.

Perfuzia lui Michael Jackson licitată pentru 2.500 de dolari

Printr-o decizie șocantă, verișoara sa, Marsha Stewart, a scos la vânzare obiectul alături de alte materiale folosite de cântăreț în timpul vieții, ceea ce pare a fi o încercare de a încasa și ultimul venit de pe urma staruluil.

Echipa de experți Memorabilia din Las Vegas speră să obțină cel puțin 2500 de dolari pentru punga de lichide, care a fost utilizată de Michael Jackson și administrată de doctorul Conrad Murray în iunie 2009, în timp ce artistul consuma zilnic Propofol.

Obiectul provine dintr-o licitație de materiale făcută de la tatăl lui MJ, Joe Jackson. Nepoata sa și verișoară a lui Michael recunoaște că acesta a luat geanta din dormitorul cântărețului la câteva ore după moartea sa.

„Fluidul de lapte alb” Propofol „s-a dizolvat în timp”, dar Marsha susține că „ADN-ul lui Michael” rămâne pe el deoarece există urme de pete de sânge în tuburile de plastic.

Perfuzia care i-a administrat lui Michael Jackson doza fatală?

Ea susține că perfuzia scoasă la licitație este „ultima pe care a avut-o în braț atunci când a murit”, deși se înțelege că detectivii Los Angeles Police Department au scos echipamentele medicale de la locul crimei la câteva ore după ce artistul a murit pe 25 iunie 2009. Joe și Marsha au păstrat echipamentul medical în casa lui până în iunie 2018.

Medicul lui Jackson, Conrad Murray, a fost ulterior condamnat pentru omor involuntar după ce s-a constatat că i-a dat cântărețului o cantitate excesivă de medicamente, inclusiv Propofolul anestezic chirurgical.

„La scurt timp după moartea lui Michael, m-am dus la casa din Sunset. Am putut să intru și să mă duc în dormitor. Când am intrat în dormitor, acolo era un pat cu niște suc, părea un sandwich … și am observat acest lucru și ceea ce am făcut a fost să-l iau și să-l pun în poșetă. De fapt, acesta îi aparținea lui Michael Jackson și avea în el niște lichid alb ca laptele, care ulterior s-a dizolvat, dar acesta are de fapt ADN-ul lui Michael pe el. Asta m-a determinat să-l iau, sângele. Acesta a fost una dintre perfuziile sale, ultima de fapt, pe care a avut-o în braț când a murit”, a mărturisit Marsha.

„Acum, ar putea fi acesta perfuzia care a fost folosită pentru a administra doza letală de Propofol a lui Michael Jackson?”, scrie în textul folosit pentru a ajuta la vânzarea articolului pe site-ul web.

Și-a făcut, în sfârșit, curaj. Fiul lui John Lennon l-a luat la întrebări pe Paul McCartney

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp