Încâlcitul adevăr despre relația dintre Brad Pitt și Emily Ratajkowski. Lucrurile nu sunt atât de roz pe cât pare

Încâlcitul adevăr despre relația dintre Brad Pitt și Emily Ratajkowski. Lucrurile nu sunt atât de roz pe cât pare
Brad Pitt este mai ocupat ca oricând în această perioadă. Abia ce și-a lansat propria linie de fashion, după ce a defilat în fustă pe covorul roșu, că are noi planuri. A realizat și sculpturi, și a avut primul vernisaj. O posibilă iubită pare a fi trecută la „și altele”, arată ultimele surse mondene de peste ocean.

Brad Pitt își lansează linia de îngrijire a pielii Le Domaine, inspirată de Goop a fostei sale iubite, Gwyneth Paltrow. În plus, se confruntă cu procesul de 250 de milioane de dolari intentat de Angelina Jolie care susține că Brad Pitt a „confiscat” crama lor franceză, ca răzbunare de divorț. Peste toate acestea, la finele lunii august, reieșea că se întâlnește cu

Emily Ratajkowski. Cei doi au ieșit de câteva ori împreună, confirmă surse în exclusivitate pentru Page Six, dar cei doi nu se întâlnesc oficial încă. Însă, mai e ceva.

Sursă: „Rămâneți pe fază!”

Au existat speculații pe internet că Pitt și Ratajkowski – care a depus cererea de divorț de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, la începutul acestei luni – s-au „întâlnit în secret”.

Dar un insider de la Hollywood, care cunoaște situația, spune pentru Page Six că „Oamenii au speculat despre asta de ceva vreme. Brad nu se întâlnește cu nimeni. Ei, Pitt și Ratajkowski au fost văzuți de câteva ori împreună”. Dar,  în ultimele luni, aceeași sursă arată că Pitt „a fost văzut și cu alte persoane”, semn că nu se întâlnește cu nimeni în mod special. Cu toate acestea, insiderul Page six, a adăugat criptic: „Rămâneți pe fază!”.

Brad și Emily, ambii după divorțuri

Au existat multe speculații aprinse cu privire la viața amoroasă a lui Pitt de când s-a despărțit de Angelina Jolie.Nici măcar acum nu este clar când au avut loc întâlnirile dintre actorul din „Bullet Train”, 58 de ani, și modelul, 31 de ani. O sursă a susținut pentru OK! Magazine, la sfârșitul lunii august, despre cum a avut loc o întâlnire Pitt și Ratajkowski: „El a invitat-o în oraș, iar ea a spus da. Întotdeauna a crezut că Brad este drăguț și, după cum a văzut ea, ce avea de pierdut?”.

Pe de altă parte, Pitt încă trece prin divorțul său, aparent interminabil și controversat, de Angelina Jolie, în timp ce Ratajkowski divorțează de Bear-McClard, 41 de ani, după ce acesta ar fi înșelat-o. Page Six a dat vestea în iulie că cei doi se separă după patru ani de căsnicie, iar Bear-McClard nu a comentat public acuzațiile.

Ratajkowski, autoarea cărții „My Body”, s-a referit la ea însăși într-un videoclip recent de pe TikTok ca fiind „o persoană recent singură care se gândește la întâlniri și alte chestii”.

Pitt, pe de altă parte, între timp, a stârnit speculații aprinse cu privire la viața sa amoroasă post-Jolie, existând zvonuri că s-a întâlnit cu cântăreața Lykke Li, cu actrița Alia Shawkat din „Arrested Development”, și cu actrița Andra Day. Dar zvonurile au fost toate dezmințite. Page Six a confirmat în 2020 că Pitt a avut o scurtă relație cu modelul Nicole Poturalski.

Sursa foto: Instragram