Încălțați-vă și voi precum Regina Maxima. Nu e așa dificil

Încălțați-vă și voi precum Regina Maxima. Nu e așa dificil
Când ești regină, ai toate frumusețile la picioare. Iar o regină elegantă precum Maxima a Olandei știe exact ce trebuie să încalțe.

Dar și voi vă puteți încălța precum Regina Maxima a Olandei. Vă spunem de unde își ia aceasta pantofii, dar și variante similare pentru bugete mai  mici.

Pantofii preferați ai Reginei Maxima sunt „Gianvito 105” realizați de Gianvito Rossi. Maxima este văzută în mod regulat purtând pantofii superbi de piele întoarsă realizați de acest brand celebru.  Evident, ea are sute de pantofi în garderobă, dar preferă să îi încalțe pe cei de la Gianvito Rossi. Prin urmare, îi are în mai multe culori în dulapul ei. Și nu e singura. Și alte fețe regale folosesc acești pantofi. Kate Middleton, Meghan Markle și Prințesa Victoria sunt, de asemenea, mari fani ai lui Gianvito Rossi.

Dar ce face pantofii lui Gianvito Rossi atât de populari?

Gianvito Rossi este fiul cunoscutului designer de pantofi Sergio Rossi, care a introdus primii pantofi Rossi în 1968. La acea vreme, a durat nu mai puțin de 14 ore pentru a face o pereche, iar pantofii au trecut prin nu mai puțin de 120 de faze diferite. Sergio Rossi a murit în aprilie anul trecut, dar fiul său Gianvito Rossi îi continuă profesia și afacerea lăsate moșteniree.

Gianvito Rossi a început brandul de pantofi cu același nume în 2006 și de atunci a fost indispensabil în industria modei și în garderoba familiei regale.

Regina Máxima a Olandei iubește modelul „Gianvito 105” și are în garderobă multe perechi, în toate culorile. Este un model „pumps” clasic, cu toc înalt, realizat din piele sau piele întoarsă, în ciuda înălțimii lor. Acesta e un lucru esențial, deoarece în timpul vizitelor de stat și de lucru, regina trebuie să stea mult timp în picioare și uneori trebuie să meargă mult.

Pantofi ca ai Reginei Maxima, la prețuri accesibile

Dacă nu doriți să cheltuiți aproximativ 500 de euro pe o pereche de pantofi identici cu cei ai Reginei Maxima a Olandei, aveți la îndemână foarte multe alte modele accesibile. O pereche de „pumps” în culoare nude se poate asorta la orice ținută, de aceea investiția într-una de calitate aduce multe avantaje.

Rețete și Vedete a identificat mai multe modele. De exemplu, o pereche de la Michael Kors costă 600 de lei. Mai găsiți,  cu reduceri semnificative, pantofi cu toc mai înalt sau mai scurt, la Musette. Prețurile încep de la 348 de lei.

Sursa foto: Instagram