Încăpățânată. Are doi copii și nu vrea să se mărite. Dar vedeți ce face acum Shakira!

Încăpățânată. Are doi copii și nu vrea să se mărite. Dar vedeți ce face acum Shakira!
Shakira a ajuns în Maldive cu „băieții” și se bucură de soare, apa albastră și nisipul fin. Vedeta a împărtășit cu fanii câteva imagini de o tandrețe maximă cu iubitul ei soț, fotbalistul Gerard Piqué. Dar dă din casă ceva ce „băieții” se pare că nu prea cunosc.

Gerard Piqué a avut parte de un sezon slab alături de FC Barcelona (stagiune fără trofeu câștigat de către catalani), dar își încarcă bateriile într-o vacanță superbă alături de Shakira. Cântăreața a postat pe Instagram două fotografii alături de fundașul Barcelonei, iar imaginea s-a viralizat: a adunat peste 3,3 milioane de aprecieri în 24 de ore.

Shakira și Piqué se află în concediu în Maldive alături de cei doi copii (Milan, 7 ani, și Sasha, 5 ani).  Una din surpeizele vacanței a fost că  băieții au descoperit crabii de pe plajă, dar și o țestoasă imensă care a înotat în apropierea lor.

S-au văzut prima dată când Shakira a cântat „Waka Waka”

Cântăreața din Columbia (43 de ani) și fotbalistul Barcelonei (33 de ani) s-au cunoscut cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 (găzduit de Africa de Sud), iar în mod oficial formează o pereche începând de anul următor. La momentul respectiv, columbianca a cântat melodia oficială a competiției „Waka Waka” (This Time For Africa), alături de formația sud-africană Freshlyground.

Piesa este inspirată de un cântec tradițional al soldaților africani numit Zangalewa (Zamina mina).  Shakira și Freshlyground au cântat melodia la concertul din Soweto de pe 10 iunie, premergător turneului final; de asemenea aceasta a fost cântată și în timpul ceremoniei de deschidere a Campionatului Mondial.

Shakira era să fie noră de președinte de țară…

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp