Incendiar! Anamaria Prodan, dezvăluiri: „Orice bărbat mai pleacă! Antrenorii curvari…”

Incendiar! Anamaria Prodan, dezvăluiri: „Orice bărbat mai pleacă! Antrenorii curvari…”
Anamaria Prodan Reghecampf a acordat un intreviu pentru un youtuber în care a făcut dezvăluiri incendiare. De la faptul că vrea să adopte un copil, până la „problema antrenorilor curvari” sau care se culcă cu cele mai ușoare femei, impresara i-a pus pe toți la zid, incluzându-l și pe Dan Alexa, pe Gigi Becali, însă pe soțul ei Laurențiu Reghecampf nici nu l-a menționat. Descoperiți aluziile făcute de singura femeie din fotbalul de top.

„Le sfătuiesc pe fetele din ziua de azi să nu stea întinse în pat toată viața”, a început Anamaria Prodan să explice youtuberului care a intervievat-o pe proprietatea sa de la Snagov.

„Aș mai vrea un copil, dar nu mai pot. Probabil, dacă nu se grăbesc fetele (n.r. să rămână gravide), probabil că o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumos gest pe care îl poate face un om pentru un suflet”, a dezvăluit fiica regretatei artiste, Ionela Prodan.

Despre situația actuală din culisele fotbalului românesc, milionara spune că un mare rol îl are conduita celor care conduc

„Dacă oprești femeile, alcoolul și toate nenorocirile, ajungi numărul unu. Dacă te uiți, 99,9% dintre ei nu apreciază femeile de valoare. (…) Cel mai urât lucru de pe pământ e să te râdă lumea când te întorci cu spatele, că ești cuplat cu aia cu care a fost toată lumea.(…) M-au întrebat toți de ce am dat în Alexa… Păi știi de ce? Au trecut foarte mulți ani… Dan Alexa a fost unul dintre cei mai talentați antrenori pe care i-am văzut în viața mea. Puteam să intru în foc că el va ajunge în scurt timp antrenorul echipei naționale”, a spus Anamaria.

Relația lor s-a răcit, trecând de la persoane apropiate, la „Acum vorbim… ne salutăm.” Motivul, spune ea, „concepțiile despre fotbal și viața nu se potrivesc”.

În continuare, Anamaria Prodan a explicat de ce liderii din fotbal nu au succesul dorit. Pe tot parcursul interviului nu l-a menționat pe soțul ei, Laurențiu Reghecampf, dar a făcut referiri generale la antrenorii din fotbal – funcție pe care o ocupă și Reghe la Universitatea Craiova.

„Orice bărbat mai pleacă!”

„Eu am spus așa: familia trebuie să ți-o ții. Orice bărbat mai pleacă. La un momentat dat îmi spunea cineva că și șoarecele mai schimbă gaura. Eu am spus atunci că e greșit, că un bărbat adevărat își face mai întâi familia fericită. Un bărbat care pleacă la prima adiere de vânt cu una pe care o cunoaște toată lumea, e un bărbat foarte slab, care nu merită luat în seamă.

Dacă gândești cu un alt cap se alege praful de tot. Toate exemplele mele… Nu există unul care să fi căzut și să se redreseze. Mai ales în fotbal, îți rămâne eticheta: Cine mă, prostul ăla care a luat-o pe aia?

Un fotbalist nu poate să te respecte niciodată când te vede golan, beat, prin cluburi, că nu poți să-i dai un exemplu… Tu ești dascălul acelui fotbalist. Când ajung la nivelul ăsta mare, când au în fața un antrenor care umblă cu prostituate, zice: Du-te, bă, ce să învăț eu de la tine…”

Despre cuplul Anamaria Prodat și Laurențiu Reghecampf se zvonește că s-a separat. Cei doi nu au mai fost văzuți împreună de luni bune, iar la un moment dat, în presa națională a apărut o declarație a antrenorului de la Craiova în care confirma despărțirea de impresară.

„Da, sunt în continuare o femeie curtată, pentru că bărbatul este un cuceritor”, a mai spus impresara. Apoi a punctat că deși e râvnită de bărbați, ea nu a fost infidelă: „Știu că dacă m-aș fi culcat cu oricine cu care lucram, nu mai eram nimic. Să știi că toată viața m-am întors acasă.”

Trădată de nașul ei, Gigi Becali

Despre cearta brutală cu Gigi Becali, în care și-au aruncat jigniri dureroase, Prodanca spune că s-a simțit trădată, dar a iertat.

„Apropo de supărarea mea față de Becali. În momentul în care mă trădează omul pentru care am făcut orice… Știi cum e, să te ferească Dumnezeu să intri în gura mea… Atunci am pornirea aia să te fac zob, dar sunt mândră de mine că am învățat să iert.”

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp