Întâlnire de gradul zero. La cine s-a dus Anamaria Prodan ca să-l întoarcă pe Reghecampf acasă

Întâlnire de gradul zero. La cine s-a dus Anamaria Prodan ca să-l întoarcă pe Reghecampf acasă
În plin scandal de divorț, Anamaria Prodan a pus piciorul în prag. A apelat la „specialist”.

Treburile trebuie rezolvate și Anamaria Prodan nu mai are timp să aștepte. Este tot mai agitată și a slăbit mult. A luat taurul de coarne și a mers la cel mai bun dintre cei buni.

Întâlnire de gradul zero. La cine s-a dus Anamaria Prodan ca să-l întoarcă pe Reghecampf acasă

Sexy impresara Anamaria Prodan face orice ca să-și țină bărbatul și să-și salveze căsnicia de atâția ani. Blonda nu a recunoscut niciodată că “soarele” și “viața” ei ar fi călcat strâmb alături de vreo domniță, însă acum a cerut ajutor. Cui? Unuia dintre cei mai căutați preoți din acest moment. Este vorba de părintele Ciprian Grădinaru de la Mănăstirea Sihăstria.

Omul care alungă diavolul

De o bună bucată de vreme acesta slujește în buricul Capitalei, vizavi de Hotelul Marriott, la o biserică mică din lemn, situată la o aruncătură de băț de Catedrala Neamului. La părintele Ciprian nu a apelat doar Anamaria Prodan, ci multe vedete din România, cunoscut fiind darul acestuia de a face previziuni, dar și pentru că rugăciunile spuse de el au rolul de a alunga necuratul.

A postat o fotografie cu Sfinția Sa

Anamaria Prodan a vrut să știe toată lumea ce face, așa că după întâlnirea de taină dintre cei doi a făcut și o fotografie pe care a postat-o apoi pe contul său de socializare. Fanii au fost extrem de receptivi și au felicitat-o pentru ceea ce face.

Are sau nu are amantă Reghecampf?

Cât privește presupusele amante ale lui Laurențiu Reghecampf, deși Anamaria a negat mereu, au apărut tot felul de imagini compromițătoare. Dar sexy impresara nu crede spuselor celorlalți și a cerut mereu dovezi clare și de netăgăduit. Pe de altă parte, ea a arătat și dovezile de iubire pe care Laurențiu Reghecampf i le arată mereu, deși situația dintre ei nu mai e demult ce a fost odată. Ba cei apropiați de cuplu au susținut că aceste „dovezi” – bijuterii, ceasuri – sunt cadouri primite de Ana în vremurile bune, când încă exista o relație frumoasă între cei doi.

Sursă foto: instagram