Începe “Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurentele au probat primele ținute

Începe “Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurentele au probat primele ținute
Trei jurați magnifici   vor comenta styling-urile propuse de concurente în prima ediție a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”. Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu au avut surprize de la prima filmare din noul sezon, care va începe pe 8 septembrie.

Câte un retuș pe ici, pe colo, la noul sezon al emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”. În rest, pregătirile sunt aproape încheiate. Show-ul va debuta miercuri, 8 septembrie, de la 22:30, cu un nou sezon, la Kanal D!

Începe “Bravo, ai stil! Celebrities”

“Bravo, ai stil! Celebrities” se află la al șaptelea sezon. Show-ul va debuta miercuri, 8 septembrie, de la 22:30, la Kanal D! Cele nouă concurente sunt gata de bătălia stilistică. Vor să câștige titlul de cea mai stilată vedetă. Concursul este urmărit de mii de fani care nu mai au răbdare să învețe cum trebuie să arate o femeie care știe să se poarte și să se îmbrace.

Trebuie să îi impresioneze pe cei trei jurați: Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu.  Cele 9 concurente sunt: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiță, Ruxi, Sensy, Olga Verbitchi, Otniela și Ioana Filimon.

Spun că sunt gata de călătoria care le va transforma în adevărate repere de stil. Prima impresie contează, așa că de la primul episode au scos artileria grea din dotare.

Ruxi Opulenta, celebră pentru filmulețele amuzante în care ironizează diferite tipologii de oameni, și-a arătat lenjeria intimă

Ruxi și-a arătat lenjeria intimă

Ruxi Opulenta, celebră pentru filmulețele amuzante în care ironizează diferite tipologii de oameni, și-a arătat lenjeria intimă. ”Ooo, mi se vad chiloții! Mi s-au văzut tot timpul?!”  Raluca Bădulescu s-a declarat uimită de apariția pe podium a lui Ruxi. „Cred ca tu te-ai concentrat acasă cum să faci să ne surprinzi din prima apariție…” „Mă uit la aceste fete frumoase și mă întreb dacă ceea ce simt ele simt și eu, adică emoție”, a spus Tibi Clenci. Maurice Munteanu: „Bravooo, îți dau 10.”

Concurentele au mărturisit că au emoții, chiar dacă au experiență în showbiz. Ele își vor etala cele mai rafinate styling-uri, dar și cele mai îndrăznețe povești. Fanii emisiunii vor savura și furtunile de reacții.