Începe procesul Mirelei Vaida. Ce au făcut procurorii

Începe procesul Mirelei Vaida. Ce au făcut procurorii
Mirela Vaida a fost nemulțumită de ordonanța de clasare dispusă de procurori, în cazul tentativei de omor care a fost comisă live, la Acces Direct. Dosarul ajunge la Tribunal. Ce au făcut procurorii.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces direct”, de la Antena 1, a fost atacată de o femeie despuiată. Pe 19 martie, o femeie necunoscută, în pielea goală, a dat buzna în platou și aruncat înspre ea cu o piatră. I-a strigat că vrea să o schilodească, pentru că i-ar datora bani.

Mirela Vaida a depus plângere la Poliție pentru tentativă de omor. Procurorul de caz a luat o decizie total neașteptată. Acesta a emis o ordonanţă de clasare asupra plângerii formulate de prezentatoarea TV. Acesta a considerat că acţiunea atacatoarei asupra Mirelei Vaida nu a fost tentativă de omor. Vedeta Antenei 1 a contestat ordonanța de clasare. Ce urmează?

Începe procesul Mirelei Vaida. Ce au făcut procurorii

Dosarul Mirelei Vaida ajunge pe masa judecătorilor. Vedeta Antena 1 a contestat ordonanța de clasare dispusă de procurori, în cazul tentativei de omor care a fost comisă live, la Acces Direct.

Decizia procurorilor a fost că necunoscuta despuiată care a aruncat cu u pietroi de 3 kg spre capul ei nu a intenționat să îi facă rău. Mirela Vaida a contestat ordonanța de clasare, la tribunal.

Mirela Vaida și agresoarea sunt citate săptămâna viitoare în fața magistraților, pentru a-și susține varianta. Datorită procurorilor, psihopata s-a dus din nou la Acces Direct, s-a dezbrăcat complet și a încercat să ajungă la Vaida. Însă, ușa era încuiată. A spart geamurile și a zbierat din nou că o va omorî pe Mirela Vaida.

Pe 19 martie, o femeie necunoscută, în pielea goală, a dat buzna în platou și aruncat înspre Mirela Vaida cu o piatră
Mirela Vaida: „Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni?”

Mirela Vaida, atacată de două ori

După al doilea atac, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a spus că nu înțelege atitudinea procurorilor. „Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, doar atât, distrugere.

A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.


Mirela Vaida e în pericol.  Ce a decis procurorul de caz în legătură cu agresoarea ei

Mirela Vaida față în față cu una din agresoare. „Asistenta” atacatoarei cu bolovanul i-a spus cum voiau să o rănească