Începe Survivor 2022. Uite cum se antrenează cea mai temută concurentă de la Faimoși! Vrea marele premiu

Începe Survivor 2022. Uite cum se antrenează cea mai temută concurentă de la Faimoși! Vrea marele premiu
Începe Survivor 2022. Pro TV, noul post gazdă al marelui reality-show adună de zor participanți pentru cele două echipe: Faimoși și Războinici. La Faimoși, cea mai temută concurentă se antrenează de zor și a început încă din primăvara să se pregătească. Rețete și Vedete vă dezvăluie, în exclusivitate, toate amănuntele despre noul sezon.

Exclusiv! Sora lui Iancu și Culiță Sterp, Geta Sterp, și-a anunțat participarea în noul sezon Survivor România 2022.

Survivor Romania 2022
Survivor Romania 2022

Puțini au crezut-o. Poate pentru că nu se bucură de notorietatea fraților ei, dar și pentru faptul că e o tipă solară, cu zâmbetul mereu pe buze, greu de imaginat într-o competiție atât de dură.

Totodată, Geta e o tânără extrem de muncitoare, care nu se dă în lături de la munca pământului sau de la îngrijire animalelor din ogradă.

În acest clip puteți viziona o zi din viața Getei, la stână.

Geta are 24 de ani și e un fel de super-ciobăniță, care deși stă toată ziua cu mâinile în pământ și cară cu cârca cât doi bărbați la un loc, ea are o finețe aparte. Și dacă ziua e pusă pe treaba cea grea, Geta își arată frumusețea ocazional, pe Tik Tok, seara, când stă îmbrăcată prin casă în pijama de mătase de la Victorias Secret.

@geta.sterp

@culita_sterp_official #family

♬ Oana Hai Cu Mine Afara – Oana & George Turcila

Frații ei, foști concurenți de top în sezoanele trecute ale Survivor România, au ambiționat-o pe tânără să participe și ea în dura competiție. Și de câteva luni o antrenează ca la trupele de forțe speciale să facă față oricărui efort fizic sau, de ce nu, psihologic.

@iancu.sterp1##iancusterp ##culitasterp ##foryou In curand la Survivor♬ sunet original – IancuSterp

Geta este prima concurentă care și-a anunțat oficial participarea în sezonul 3 al Survivor România 2022 și, luând în calcul ambiția, naturalețea și haioșenia ei, cu siguranță se va număra printre concurenții preferați ai publicului.

Geta Sterp a crescut fără tată

Survivor România 2022
Survivor România 2022 – Geta Sterp

Mama celor patru copii Sterp, povestește că soțul ei a plecat într-o zi și „a uitat” să se mai întoarcă.

„La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit. O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt  ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii. Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, ”Survivor”, nici nu l-a interesat!”, dezvăluia mama Geta Guțiu (fiica ei poartă același nume cu al său) pentru impact.ro.

În plus, bărbatul a trecut de câteva ori şi pe la puşcărie: „Am fost cu copiii după mine, la soțul meu, la Poarta Albă. Culiţă şi Ileana erau ceva mai mari, iar Geta abia ce venise pe lume. Se pare că nu prea l-a impresionat povestea asta!”.

Deşi e supărată pe soţul ei, mama fraților Sterp are puterea să spună că-şi va reprimi cândva soţul acasă. „Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, el tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a mai mărturisit ea.

Sora fraților Sterp a fost învățată de mică, deci, cu greutățile vieții. Totodată, s-a bucurat de multă grijă și protecție din partea lor, iar ei declară la unison că o iubesc ca pe ochii din cap.

Citiți pe Rețete și Vedete.ro toate informațiile, în exclusivitate, despre noul sezon al Survivor România! Cine sunt concurenții, ce cerințe au producătorii de la participanți și ce e diferit față de vechiile sezoane, doar pe www.retetesivedete.ro