Începe Survivor 2022. Zmărăndescu intră în luptă. S-a mai primit o cerere interesantă

Începe Survivor 2022. Zmărăndescu intră în luptă. S-a mai primit o cerere interesantă
Incredibil! Nici nu vă gândiți cu cine se va duela Zmărăndescu. Fanii acestuia sunt extrem de curioși cine va fi câștigătorul.

Celebrul Zmărăndescu a fost dat de gol. Posibil să aibă parte de o luptă spectaculoasă.

Începe Survivor 2022. Zmărăndescu intră în luptă. S-a mai primit o cerere interesantă

Se anunță mari surprize la Survivor 2022. Și, mai nou, au început să apară și nume de concurenți din tabăra Faimoșilor. Cine dorește acum să se dueleze cu Zmărăndescu? Chiar fiul sportivului, care a vorbit despre tatăl său și a declarat că va face parte din tabăra Faimoşilor. Mihai i-a aruncat acum mănușa celebrului său tată, mărturisind că vrea să concureze cu el pe trasee.

„Dacă vreți să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemați-mă pe mine acolo”

„Cei de la Survivor, dacă sunteţi băieţi deştepţi şi vreţi să vă bubuie rating-ul, să vă sară în aer, chemaţi-mă pe mine acolo. Ar trebui să mă duc la Războinici, doar ca să-l iau pe tatăl meu pe treseu.

Sau puteţi să mă bagaţi în echipă cu el, nu ar fi nicio problemă. Oricum sunt mai cunoscut decât jumătate din ce aduceţi voi acolo. Deci, încă o dată, dacă vreţi rating, ascultaţi-mă, că ştiu ce zic”, a declarat tânărul.

Ce nume sonore vor participa la celebrul show

Pe lista scurtă a vedetelor, întocmită de producători, se află olimpicul Marian Drăgulescu, sexy-cântăreața Otilia Bilionera, iar Geta Sterp – sora lui Culiță Sterp, și-a anunțat prezența în competiție. De asemenea, actorul de stand-up comedy Cătălin Bordea, de la XtraNight Show, și-a dat demisia de la emisiunea lui Dan Capatos pentru a pleca în aventura din Dominicană.

Roxana Ciuhulescu, care tocmai a împlinit 43 de ani, merge la Survivor România 2022! O spune chiar ea. Deși nu a dezvăluit informația pe șleau, vedeta s-a făcut foarte bine înțeleasă. „De curând, am primit o propunere destul de tentantă pentru un show-concurs, un proiect foarte mare, despre care însă nu pot da mai multe amănunte”. Potrivit surselor din trustul Media Pro, Ciuhuleasca a bătut deja palma.

Oana Zăvoranu și Dorian Popa, nume vehiculate pentru emisiunea care începe în ianuarie, au respins orice idee de participare la emisiune.

Mai este însă o lună până când se vor afla cu certitudine numele tuturor celor care vor merge la Survivor 2022, unul dintre cele mai grele reality show-uri.

Sursă foto: rtv