Încercați această rețetă pentru pizza vegetariană. Italienii au dat lovitura cu ea

Încercați această rețetă pentru pizza vegetariană. Italienii au dat lovitura cu ea
Sunteți îndrăgostiți de pizza, dar v-ați dori ceva nou? Ce ar fi dacă ați încerca o rețetă de pizza vegetariană. E atât de bună, încât nu veți mai dori altceva.

Pentru amatorii de pizza, aveți la dispoziție o rețetă delicioasă, simplă și sănătoasă, făcută doar din ingrediente proaspete. Se prepară foarte bună și extrem de bună.

Încercați această pizza vegetariană. E mai bună ca la pizzerie

Pentru a pregăti această minunăție, aveți nevoie de următoarele ingrediente: 300 g făină, 3 linguri cu ulei de măsline, 1 lingură cu zahăr, 1 plic cu drojdie uscată, 1 praf de sare.

Pentru umplutură mai aveți nevoie de următoarele ingrediente: sos marinara, legume la alegere, respectiv porumb, ceapă, ardei, roșii, măsline, ciuperci, brânză tofu, oregano.

Mod de preparare

Pentru început, începeți să pregătiți aluatul. Amestecați făina cu sarea, uleiul și zahărul. Diluați drojdia uscată cu puțină apă caldă și puneți peste făină.

Frământați totul până se obține un aluat omogen și presărați puțină făină deasupra acestuia. Lăsați la crescut într-un vas, care se va acoperi cu un prosop curat. Ulterior, aluatul se va întinde cu sucitorul și se va tăia după preferință.

Cum se face sosul marinara

Peste blat puneți legumele, iar brânza tofu se va da pe răzătoare, sau se va tăia în bucățele. Extrem de important pentru a obține o pizza extraordinară, este sosul. Ar fi indicat să faceți un sos în casă, nu să puneți ketchup sau bulion. Pentru a prepara sosul marinara, aveți nevoie de 400 g roșii proaspete sau conservate, busuioc, oregano, 4 căței de usturoi, 2-3 linguri cu ulei de măsline, 100 ml vin roșu, sare.

Încingeți uleiul de măsline în tigaie, puneți apoi usturoiul și amestecați repede. Presărați apoi ierburile aromatice și stingeți cu vin roșu, apoi adăugați roșiile tăiate în cubulețe cât mai mici. Pizza de post este gustoasă și versatilă, chiar dacă nu are ingrediente de dulce. Odată ce o veți gusta, veți uita de sora ei cu carne sau șuncă.

Sursă foto: hellopizza

Recomandarile noastre