Incredibil. Cine e tatăl celui care vrea să o bată pe Oana Roman! Atenție! Limbaj licențios

Incredibil. Cine e tatăl celui care vrea să o bată pe Oana Roman! Atenție! Limbaj licențios
Când spunea că s-a mai liniștit puțin, Oana Roman a intrat iar în trepidații. Un personaj dubios i-a pus gând rău.

Problemele au venit din nou pe capul Oanei Roman. Un bărbat cu antecedente penale nu o lasă în pace.

Oana Roman, înjurată și amenințată de un infractor periculos. „Aș bate la tine ca surdul în tobe”

Pe contul său de socializare, Oana Roman și-a spus păsul. Un personaj certat cu legea a făcut-o pe fiica lui Petre Roman cu ou și cu oțet, înjurându-o și amenințând-o. Sigur că nu e primul și probabil nici ultimul care-i va vorbi brunetei urât, dar afacerista e puțin speriată. Se pare că nu e de glumit cu acest bărbat.

„Are foarte multe dosare și a stat la pușcărie pentru infracțiuni grave”

„O zi ciudată în care am primit injurii și amenințări de la o persoană de care am aflat că este un infractor periculos. Are foarte multe dosar și a stat la pușcărie pentru infracțiuni grave.

Trebuie să mă gândesc ce fac în situația asta, dacă trebuie să iau măsuri sau nu. Până aici s-a ajuns. Rețelele sociale sunt un loc în care oameni periculoși pot amenința. Cred că astfel de persoane nu trebuie să umble libere. Eu una m-am simțit astăzi foarte stresată”, a spus vedeta.

Fiul unui polițist?

Oana a postat și mesajul bărbatului, care nu poate fi reprodus în cuvinte. Acesta se leagă de brunetă, afirmând că minte când vorbește de dietă și termină mesajul cu o amenințare: „Aș bate la tine ca surdul în tobe”.

Oana a postat la rândul ei un pasaj dintr-un articol din care reiese că fostul infractor ar fi fiul unui polițist, care are de ceva vreme probleme cu legea. Cu siguranță, Oana Roman nu va sta cu mâinile în sân, iar cel care i-a făcut probleme va fi potolit.

Mulți încă nu știu că Înalta Curte a hotărât că Facebook, Instagram și orice rețea socială este considerată spațiu public și se supune legilor.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre