Incredibil. Gest uluitor după moartea fiului lui Ronaldo, la meciul cu Liverpool. Anunțul e oficial

Incredibil. Gest uluitor după moartea fiului lui Ronaldo, la meciul cu Liverpool. Anunțul e oficial
Ieri, Cristiano Ronaldo a anunțat că fiul lui și al Georginei a murit imediat după naștere. Sarcina gemelară nu a prezentat probleme pe parcursul său, însă din păcate doar fetița lor a supraviețuit. Drama a marcat lumea fotbalului, mai ales că Man United are meci astăzi cu Liverpool, la ora 22.00.
Lumea fotbalului nu mai ține cont de echipe și rivalități. Cristiano Ronaldo va beneficia de susținerea tuturor în aceste momente dificile, iar oficialii au anunțat că cel titrat a fi cel mai bun fotbalist din istorie, nu va juca pentru Man United în partida cu Liverpool.
Mai mult, fanii lui Liverpool sunt gata să facă un gest extraordinar. În semn de omagiu pentru teribila pierdere a portughezului, toți fanii prezenți pe stadionul Anfield se vor ridica în picioare, la minutul 7 – numărul de pe tricoul lui Cristiano Ronaldo – și vor aplauda, alături de susținătorii Man United.

Comunicatul oficial: Ronaldo nu va juca

Pe site-ul oficial, clubul a precizat că toată lumea de la Manchester United și lumea fotbalului îi transmite dragoste lui Cristiano Ronaldo și familiei sale: „Familia este mai importantă decât orice și Ronaldo îi susține pe cei dragi în acest moment extrem de dificil. Ca atare, putem confirma că nu va juca în meciul cu Liverpool de pe Anfield de marți seară și subliniem cererea familiei de confidențialitate. „

Luni seară, Cristiano Ronaldo a anunțat dram pe care o trăiește

Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar venirea pe lume a fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire.
Am dori să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul oferit de experți. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem cu amabilitate confidențialitate în acest moment foarte dificil. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu.”

Cristiano Ronaldo e un tată desăvârșit

Fotbalistul are cinci copii:

  • gemenii Eva Maria și Mateo, despre care sursele susțin că ar fi fost concepuți cu ajutorul unei mame surogat.
  • Fiul cel mare, Cristiano Jr., dar nu se cunoaște numele celei care l-a adus pe lume
  • Alana Martina, fetița pe care o are împreună cu Georgina.