Incredibil. La 13 ani de la moartea lui Michael Jackson se deschide un nou proces. Sora lui, La Toya, nici acum nu-i apără onoarea

Incredibil. La 13 ani de la moartea lui Michael Jackson se deschide un nou proces. Sora lui, La Toya, nici acum nu-i apără onoarea
În 2010, la doar un an de la decesul megastarului Michael Jackson a apărut albumul postum Michael. Trei dintre piese se pare că nu sunt cântate de el.

Trei dintre melodiile apărute pe albumul „Michael” din anul 2010 sunt obiectul unui proces.

Michael Jackson nu are liniște nici în mormânt. Scandal pe trei dintre cântecele sale

Single-urile „Monster”, „Keep Your Head Up” şi „Breaking News” au apărut pe albumul postum „Michael”, lansat în anul 2010, la un an după moartea starului. Din acel moment, o admiratoare a intentat proces, afirmând că anumite fragmente vocale din cele trei piese ar fi cântate de alt cântăreț.

Potrivit BBC, acestea au fost retrase de pe serviciile de streaming pe motiv că ar fi vorba de înregistrări vocale „false”, iar vocea ar aparține uni alt cântăreț, folosit doar cu ocazia sesiunilor de înregistrări.

„Rămânem concentraţi asupra lucrurilor care contează”

La rândul lor, reprezentanții casei de discuri Sony Music şi ai Fundaţiei Michael Jackson susțin că retragerea cântecelor nu are nicio legătură cu autenticitatea lor. De asemenea, aceștia au menționat că retragerea pieselor este „cel mai bun mod pentru a merge mai departe pentru totdeauna, dincolo de conversaţia asociată acestor trei piese”.

„Celelalte piese de pe album rămân valabile”

„Rămânem concentraţi asupra lucrurilor care contează – asupra interesantelor proiecte noi şi existente care celebrează moştenirea lăsată de Michael Jackson”, inclusiv asupra musicalului „MJ” de pe Broadway şi a unui film biografic anunţat recent. Celelalte piese de pe album rămân valabile (pe servicii de streaming – n.r.).

Decizia nu trebuie privită ca o îngrijorare legată de autenticitatea pieselor – pur şi simplu a venit vremea să depăşim momentul provocat de ştirile despre ele şi care distrag atenţia publicului”, au mai spus reprezentanţii Sony Music şi Fundaţiei Michael Jackson.

„Am încercat din greu să previn această nebunie, dar ei n-au vrut să mă asculte”

Când a fost lansat albumul, membrii ai familiei lui Michael Jackson au fost sceptici privind modul în care starul ar fi înregistrat toate partiturile vocale de pe acel album. „Am încercat din greu să previn această nebunie, dar ei n-au vrut să mă asculte”, a scris pe Twitter unul dintre nepoţii artistului, Taryll. „Nu sună ca el”, a afirmat La Toya, una dintre surorile lui Michael.

Sursă foto: ndtv.com