Incredibil peste ce au dat polițiștii! Cum a apărut Sylvester Stallone în Bulgaria

Incredibil peste ce au dat polițiștii! Cum a apărut Sylvester Stallone în Bulgaria
Mai multe persoane au fost arestate vineri de autoritățile din Bulgaria, relatează Reuters, iar intervenția autorităților are legătură cu Sylvester Stallone. Nimeni nu se aștepta la una ca asta.

Este absolut incredibil cum a apărut Sylvester Stallone în Bulgaria. O bandă de falsificatori a fost arestată zilele acestea în Bulgaria. Procurorii au pus, vineri, sub acuzare patru bulgari suspectați de apartenență la o bandă de crimă organizată. Aceștia fabricau și distribuiau documente bulgare false, dar și bancnote contrafăcute de dolari SUA și bancnote euro.

Cei patru au fost arestați după ce imprimante și echipamente pentru producerea de bancnote au fost descoperite de anchetatori în urma perchezițiilor efectuate în 30 de locații din Bulgaria. De asemenea, s-au găsit și documente contrafăcute. Falsificatorii foloseau, printre altele, inclusiv un pașaport în care era aplicată fotografia cunoscutului actor american Sylvester Stallone, în vârstă de 74 de ani. Arestările au avut loc în cadrul unei operațiuni comune a Europol și a serviciilor secrete din SUA.

Cum a apărut Sylvester Stallone în Bulgaria

În timpul unei percheziții într-un apartament din sudul orașului Plovdiv, poliția a confiscat cantități mari de bancnote false de euro și de dolari, precum și cărți de identitate bulgare false și permise de conducere. Printre acestea s-a descoperit și un surprinzător pașaport fals.

Actul avea fotografia celebrului actor american Sylvester Stallone. „Poliţiştii au confiscat şi un paşaport bulgar cu fotografia unui celebru actor american. Actul era folosit pentru a demonstra clienţilor înalta calitate a produselor contrafăcute”, au anunţat procurorii, conform Reuters. În respectivul document, Sylvester Stallone figura drept cetățean bulgar, însă sub numele complet al starului de la Hollywood, și anume Sylvester Enzio Stallone.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Catinca Roman, anunț în premieră: „Mă lansez într-o muncă total diferită”

Recomandarile noastre