Tinerii părinți i-au organizat micuței, la aniversarea a doi ani de viață, o petrecere ca-n povești, cu mult roz și multe jucării. Adelina a postat pe conturile ei de socializare nenumărate momente de la această petrecere și un detaliu a ieșit în evidență, stârnind mirarea fanilor.

Micuța Zenaida, alintată Zeny de părinții ei, a împlinit doi ani, iar momentul nu a putut fi trecut cu vederea – nici de părinți, nici de prietenii acestora. Astfel, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea i-au organizat micuței o petrecere fastuasă, într-o locație unde s-a regăsit mult spațiu verde de alergat, cât și o piscină.

Invitații au fost printre cei mai aleși, iar în clipurile postate de Adelina pe Instagram a apărut și Elena Băsescu.

Totodată, una dintre poze a stârnit comentarii amuzante. Atât Adelina cât și Virgil sunt mari amatori de tatuaje, iar desenele permanente de pe piele ale celui din urmă a stârnit mirare.

„Virgil și-a tatuat șosete!”, a comentat un admirator.

Se vede că tatuajele lui Virgil sunt cu inspirație tribală și probabil că au și o semnificație. Cert este că pentru ochiul neavizat în această artă, cele două benzi negre din jurul gleznelor arată ca niște șosete, iar asta a stârnit, se pare, amuzamentul unora.

În dreptul pozei pe care chiar Adelina a făcut-o publică, vedeta a scris: „La mulți ani, dragostea noastră!!! De 2 ani viața noastră este o reală bucurie alături de tine! Să fii cea mai fericită și împlinită! Te iubim din tot sufletul”, a scris Adelina.

Și Virgil Șteblea a scris o urare pentru micuța Zenaida: „La mulți ani, micuței noastre prințese! Mama și tata vor fi întotdeauna aici pentru tine!”, a scris Virgil.

Cu siguranță, datorită gleznelor tatălui, aniversarea se bucură de mediatizare și va rămâne în memoria familiei ca un moment amuzant.

Când să mănânci fructe și de unde le cumperi. Ce importanță are culoarea lor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri