Un director al unui celebru show din Marea Britanie a murit într-un accident stupid, spânzurat cu furtunul de la duș.

Detalii din ancheta poliției s-au aflat abia acum. The Sun scrie că Charlie Mott, în vârstă de 25 de ani, unul din directorii „The One Show”, a petrecut toată noaptea cu prietenii săi, și a băut mult alcool. Dimineață a fost găsit mort într-una din băile vilei de 2 milioane de lire sterline din localitatea Chalfont St. Giles, unde avea loc petrecerea.

Mott fusese găsit în zorii zilei de 23 august, decedat în baie, cu gâtul „încurcat” în furtunul de la duș. Era complet îmbrăcat. Prietenii săi au sunat imediat la serviciul de urgență, dar paramedicii au constatat că acesta decedase în jurul orei 4.50 dimineața.

Unul din prietenii săi, audiați de poliție, a declarat, potrivit surselor citate, că tânărul alterna stările de tristețe cu cele de bucurie, iar în acea noapte s-a ținut de glume și a râs mai mereu, dar la un moment dat s-a întristat și i-a spus că „se urăște”.

„Cu aproximativ o oră înainte de a fi găsit, Charlie mi-a spus că se urăște pe sine, și cât de nefericit este” a declarat prietenul său anchetatorilor.

„Știam că ia antidepresive și la petrecere a trecut de la bucurie la întristare, și invers, dar acest lucru era ceva obișnuit pentru Charlie”, a spus un alt amic polițiștilor.

Raportul medicilor legiști a confirmat moartea prin spânzurare

Legiștii nu sunt însă convinși că s-a sinucis și iau în calcul ipoteza unui accident.

„Capul lui era într-o buclă a furtunului de duș, strâns din cauza greutății corpului. Nu cred că a fost un act intenționat. Nu putem să mergem pe presupuneri vizavi de comportamentul anterior sau afecțiunile sale, trebuie să existe dovezi clare. Trebuie stabilit clar dacă a avut intenția să-și ia viața. Este posibil ca pe fondul stării de ebrietate avansată, să se fi prins cu capul în furtunul de duș și nu a mai putut să se elibereze, murind sufocat”, precizează raportul medico-legal.

Charlie Mott lucra la BBC în echipa The One Show din 2018, pe când avea doar 23 de ani.

Iată pe ce își cheltuie averea fosta nevastă a lui Jeff Bezos! Câte miliarde de dolari are acum în conturi

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp