Incredibila poveste a femeii care era să-și arunce la gunoi averea

Incredibila poveste a femeii care era să-și arunce la gunoi averea
A dat norocul peste o pensionară din Marea Britanie. Femeia a fost la un pas să arunce un obiect de mare valoare.

În timp ce făcea curățenie, o pensionară a fost la un pas să arunce un lucru care a făcut-o bogată peste noapte.

Incredibila poveste a femeii care era să-și arunce la gunoi averea

O femeie de 70 de ani din Marea Britanie s-a apucat să facă puțină ordine în lucrurile pe care le-a cumpărat de-a lungul timpului de la diverse târguri de vechituri. La un moment dat privirea i-a căzut pe o piatră mare, pe care în primă instanță a vrut să o arunce.

Un vecin a făcut-o să se răzgândească însă la timp și s-a gândit că poate n-ar fi rău să o ducă totuși, la un evaluator de la o casă de licitații. A avut un adevărat șoc atunci când acesta i-a spus că piatra, mare cât o monedă, valorează nici mai mult nici mai puțin decât 2,4 milioane de euro. Pentru că este un diamant de 34 de carate.

Bijuteria va fi scoasă la licitație luna viitoare

„Doamna a venit cu o geantă de bijuterii, dar doar pentru că noi îi eram în drum, întrucât avea o altă întâlnire în oraș. A scos o cutie în care era verigheta ei și o serie de bijuterii de valoare mică.

Am văzut piatra destul de mare, mai mare decât o monedă de o liră și am crezut inițial că este zirconiu. A stat pe biroul meu timp de două sau trei zile până când am folosit un aparat de testare a diamantelor.

Apoi am trimis-o partenerilor noștri din Londra, înainte de a fi certificată de experți din Anvers, Belgia, care au confirmat că este un diamant de 34 de carate”, a declarat evaluatorul. Acesta susține că proprietara pietrei care vrea să rămână anonimă, nu își mai amintește de unde a cumpărat diamantul.

Sursă foto: digi24