Connect-R și Shift, diamantul roșu și Asia Express. „Mamă, plec departe”

Connect-R și Shift, diamantul roșu și Asia Express. „Mamă, plec departe”
Shift și Connect-R au ajuns ultimii la Irina Fodor, aseară, au primit diamantul roșu iar, în final, au părăsit competiția Asia Express.

Au fost momente emoționante aseară, în timpul emisiunii și așa a văzut toată lumea ce crede Connect-R despre Dumnezeu. A spus-o direct. După Anca și Alexandra Ungureanu, echipa formată din Shift și Connect-R a fost cea care a părăsit competiția Asia Express. Aventura lor pe Drumul Împăraților a durat trei săptămâni.

Așa cum a afirmat și Irina Fodor, Asia Express continuă, însă nu și pentru Connect-R și Shift. Cei doi concurenți au plecat definitiv de pe Drumul Împăraților, după ce diamantul lor a fost roșu la cursa pentru ultima șansă.

La scurt timp după eliminare, Shift a organizat pe pagina lui de Instagram o serie de întrebări și răspunsuri. Artistul a dat cărțile pe față și a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, pe Drumul Împăraților. „Suntem recunoscători că am reușit să vă facem să râdeți și că ne-ați susținut pe tot parcursul la Asia Express”, a scris Shift pe Instagram.

El le-a promis fanilor că va lansa în curând, alături de Connect-R, o piesă. Aceasta chiar a fost compusă în timpul participării la  competiția Asia Express. A anunțat și numele piesei: „Mamă, plec departe”.

Ce crede Connect-R despre Dumnezeu

Ultimul mesaj de pe Drumul Împăraților  transmis de Connect-R a fost unul neașteptat și aparte. Înainte de a pleca din competiție, Connect-R le-a mărturisit tuturor  ce i s-a întâmplat acolo, de fapt. Artistul a vorbit despre Dumnezeu. „Mi-am adus aminte motivul pentru care am venit aici și anume să câștig o inimă nouă. În ultimii ani nu știu dacă am fost mai aproape de Dumnezeu cum am fost în astea trei săptămâni”, a spus Connect-R.