Exclusiv. Connect-R l-a bătut pe Smiley

Exclusiv. Connect-R l-a bătut pe Smiley
Connect-R  și Smiley sunt unii dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, cu milioane de fani care le urmăresc fiecare mișcare. Zilele acestea fiecare părea ocupat cu viața de familie, până s-a întâmplat neașteptatul.

Connect-R l-a bătut pe Smiley. Iar din acest punct nimic nu va mai fi la fel. Cei doi s-au duelat la o partidă de tenis de masă. Nimeni nu se aștepa ca Smiley să piardă. Nici  măcar el. De aceea a și făcut publică întreaga întâmplare. „M-a bătut Connect-R la tenis de masă, dar a zis că îmi dă revanșa”, a mărturisit Smiley.

Replica nu s-a lăsat așteptată. „Ești un adversar puternic, bro!”, i-a răspuns Connect-R.

Adevărul e că dintre cei doi, Connect-R e mai conectat cu sportul. În copilărie a jucat la juniori, la Rapid. S-a lăsat de fotbal după ce i-au fost furate ghetele din vestiar. „Am considerat că e un semn”, a recunoscut artistul într-o emisiune, în urmă cu câțiva ani,

Connect-R l-a bătut pe Smiley

Connect-R și Smiley au participat împreună la Untold. Cel din urmă și-a dus și viitoarea soție. Deși Connect-R are o relație specială cu Misha, mama fiicei lui, de care a divorțat, dar alături de care locuiește în continuare, aceasta nu a participat la festival. În ultimele zile de vacanță de vară însă, Connect-R, Misha și fetița lor au petrecut o vacanță împreună, la mare.

Smiley și Connect-R s-au pus pe spart nunți

Smiley și Connect-R sunt acum spărgătorii de nunți. Cei doi au decis să pună la cale un plan atent. Ideea a venit în campania de promovare a piesei Rita. Amintim că artiștii au dat lovitura cu piesa Rita, care are deja 6 milioane de vizualizări pe Youtube. Artiștii s-au gândit la o continuare.

Și au decis  să facă o surpriză de neuitat unor tineri însurăței. Connect-R și Smiley sunt spărgători de nunți. Cei doi au mers la 3 nunți, alese spontan, și i-au șocat pe tinerii care și-au unit destinele, apărând pe scenă, cântând și dansând alături de mire și mireasă.