Incredibila viață amoroasă a lui Larry King. Cele șapte căsnicii

Incredibila viață amoroasă a lui Larry King. Cele șapte căsnicii
De-a lungul a cinci decenii, a discutat cu aproximativ 50.000 de oameni din toate categoriile sociale, de la președinți și escroci, la „Experți” U.F.O. El vorbea cu oricine avea o poveste de spus. De asemenea, a lăsat și el în urmă o poveste fascinantă.

A spus de-a lungul vieții poveștile a zecilor de mii de oameni, dar a lăsat și el în urmă o poveste. Întreaga viață a lui Larry King a fost fascinantă, de la interviurile sale până la poveștile de dragoste pe care le-a avut. S-a însurat de opt ori, cu şapte femei (cu una de două ori!) și înainte să se stingă din viață se afla în plin divorţ. Incredibila viață amoroasă a lui Larry King

Chiar dacă viața lui amoroasă a fost tumultoasă, și-a iubit întotdeauna copii. El se considera a fi un tată bun. Larry King mărturisea în urmă cu ceva vreme că a avut o viață binecuvântată.

„Sunt un tată bun. Nimic nu e mai presus de paternitate. Câteodată, gândindu-mă la realizările din viața mea, îmi vine să mă ciupesc ca să-mi dau seama dacă totul e real sau nu. Per total, pot spune că am avut o viaţă binecuvântată”, a declarat Larry King în 2020.

Cele șapte căsnicii ale lui Larry King

Incredibila viață amoroasă a lui Larry King. Prima femeie pe care Larry King a dus-o la altar a fost chiar iubita sa din liceu. Artistul s-a căsătorit cu Freda Miller în anul 1952, la vârsta de doar 18 ani. După numai un an, căsnicia a fost anulată de părinţii lor, care n-au fost de acord cu mariajul celor doi tineri.

Cea de-a doua căsnicie s-a terminat în mai puțin de un an și a fost cu Annete Kaye. Ea a fost cea care l-a adus pe lume pe primul lui copil, Larry Jr., în 1961. Se pare că nici a treia oară nu a fost cu noroc pentru Larry King, divorțând de Alene Akins după doar doi ani. El s-a recăsătorit cu iepurașul Playboy și a doua oară, în anul 1968. Alene a născut-o pe Chaia, care a murit în 2020, la numai 23 de zile de fratele ei Andy. 

„Niciun părinte n-ar trebui să ajungă să-şi îngroape copiii”, spunea anul trecut părintele îndurerat.

Cea de-a patra sa soție a fost Mickey Sutphin, din 1964 până în 1967. Mama fiicei sale Kelly, a divorţat de el după doar doi ani de petrecuţi împreună ca soţ şi soţie. După ce s-a despărţit de Alene, Larry a cunoscut-o pe Sharon Lepore, un asistent de producţie şi un fost profesor de matematică. Ei au fost căsătoriți din 1976 până în anul 1983.

Vedeta a întâlnit-o pe Julie Alexander în 1989 şi tot în acel an s-a însurat cu ea. Separarea celor doi soţi s-a produs în 1990, cu doi ani înainte de-a fi pronunţat divorţul.

Larry King a fost înșelat

Larry şi Shawn Southwick s-au căsătorit pe 5 septembrie 1997. Cei doi au împreună doi copii, pe Chance şi pe Cannon. Pe 20 august 2019, Larry a depus actele de divorţ, lucru care n-a surprins pe nimeni.

În 2010, King a mai depus o dată actele de divorţ, după ce aflase că soţia lui avea o aventură cu profesorul de baseball al fiilor lor, Hector Penate. Penate a recunoscut că avea o idilă cu Shawn, însă cei doi soţi au decis să mai dea o şansă mariajului lor. În 2016, a ieşit la iveală un nou zvon legat de infidelitatea soţiei lui Larry.

Cuplul şi-a continuat viaţa împreună până pe 20 august 2019, când King s-a hotărât să divorţeze odată şi pentru totdeauna. În februarie 2020, Larry a spus lumii întregi că va avea tot timpul grijă de soţia sa, dar că există anumite laturi ale relaţiei lor la care nu se înţeleg.

Sursă foto: tv6.news

Ultimele femei cu fețele tatuate. Povestea vieții lor în umbra unei tradiții înfricoșătoare

Recomandarile noastre