Îndrăgita Marina Voica, senzațională la 86 de ani. Și-a luat mașină nouă!

Îndrăgita Marina Voica, senzațională la 86 de ani. Și-a luat mașină nouă!
Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică ușoară, este de neoprit chiar și la 86 de ani. Artista conduce mașina cu mare plăcere și acum și se laudă că este șoferiță cu experiență. Are permis din anul 1976.

Marina Voica a dezvăluit că s-a înnoit, iar mașina sa actuală este un Volkswagen Beetle. O „Broscuță”, așa cum era poreclită această marcă în trecut.

Cunoscută pentru vivacitatea de care a dat dovadă întotdeauna, de buna-dispoziție și optimistul pe care le emana la orice apariție, Marina Voica spune că se urcă și acum cu multă încredere la volan.

Conduce, dar nu la drum lung

„Am încă vederea bună și reacții normale. Iar asta mă face să mă urc cu încredere la volanul mașinii mele, un model nou, pe care mi l-am cumpărat destul de recent. E un Volkswagen Beetle, la care apelez ori de câte ori mă deplasez prin Breaza, să-mi fac în special cumpărăturile, fiindcă nu mai pot să car, la vârsta mea! Așa că ori de câte ori merg la piață sau la magazinele din oraș, mă ajut de ea”, a povestit artista, care nu se mai încumetă să plece la volan, la drum lung.

 

Un singur lucru o nemulțumește pe Marina Voica la mașina sa. Spune că ambreiajul e foarte tare, drept urmare este foarte atentă când se urcă la volan.

„Una peste alta, ne înțelegem. Îmi place foarte mult noua mașină, dar e ceva după care nu prea mă dau în vânt. Mi se pare că ambreiajul nu e pe gustul meu. E foarte tare! Trebuie să fiu foarte atentă atunci când îl calc, ca să nu ridic mașina pe roțile din față!”, a povestit Marina Voica pentru impact.ro.

Are permis de 46 de ani – „Adoram să depășesc camioanele!”

Aceasta deține permis de conducere din 1976, de pe vremea când locuia în București și și-a amintit că în acele vremuri îi plăcea să meargă cu mașina la mare. Conducea pe distanțe lungi și era încântată atunci când depășea camioanele pe care le întâlnea pe drum.

Pe vremea acea adoram să merg cu mașina la mare. Mergeam des pe distanța București-Mangalia fără nicio oprire. Și știți de ce? Fiindcă adoram să depășesc camioanele și când vedeam cât de multe erau în trafic nu mai vroiam decât să ajung cât mai repede la destinație.

Dacă aș fi făcut și cel mai scurt popas, ar fi însemnat să mă iau iar la trântă cu ele. E drept, ajungeam frântă la mare, dar ajungeam!”, a mărturisit Marina Voica.

În aproape cinci decenii de șofat, artista a recunoscut că a avut și incidente în trafic, însă consideră că totul face parte din normalitate. Cei care spun că nu au avut niciu incident, cred că exagerează, e de părere artista.

De altfel, soțul său, care s-a stins din viață după 20 de ani de căsnicie, obișnuia să-i spună că șofează băiețește și îi atrăgea mereu atenția în privința acestui lucru.

„Îmi spunea de multe ori că conduc prea băiețește. Pe mine mă amuzau vorbele lui, dar ăsta era stilul meu!”, precizează artista.