Îndrăgitul actor Gabriel Garko, la TVR. E o premieră

Îndrăgitul actor Gabriel Garko, la TVR. E o premieră
Telespectatorii români îl pot vederea pe îndrăgitul actor Gabriel Garko într-o miniserie, la TVR 2. Este un film despre iubire, prietenie, dar și conflicte. Joacă și alți actori frumoși și cunoscuți.

TVR 2 va difuza sâmbătă, 6 noiembrie, prima parte a seriei „Culoarea prieteniei” (I colori della vita), cea mai recentă premieră TVR 2. Chipeșul actor Gabriel Garko este în distribuție.

Îndrăgitul actor Gabriel Garko, la TVR. E o premieră

Gabriel Garko a fost distribuit în miniseria „Culoarea prieteniei” (I colori della vita) alături de alți artiști cunoscuți.

Serile de sâmbătă pot devein mai agreabile în fața televizorului, pe TVR 2, unde se difuzează filmul Italian. Iubire, frământări şi alegeri mai mult sau mai puţin greşite sunt ingredientele miniseriei italiene în două părţi. Prima parte, debutează sâmbătă, 6 noiembrie, de la ora 22:10, la TVR 2.

Miniseria de televiziune are în distribuție pe Nancy Brilli, Alessandra Martinez şi Gabriel Garko în rolurile principale. „Culoarea prieteniei” este ceea ce am putea numi o „poveste ilustrată”. Este vorba despre două decenii din viața și prietenia a două femei, Adua (Nancy Brilli) și Giulia (Alessandra Martines).

Ca temperament,  fiecare este opusă celeilalte. Prima a crescut fără tată, cu multe probleme financiare şi cu o mamă rea, care a eşuat în cariera de actriță. Cea de-a doua, provine dintr-o familie bogată, din nordul Italiei și a fost răsfățată de mică.

Conjunctura face ca, din copilărie, cele două fete să devină de nedespărțit. Soarta se întoarce însă, iar prietenia lor este zdruncinată de conflicte fundamentale. Dragostea față de același bărbat, Luca (Gabriel Garko) şi manipulările mamei diabolice a lui Adua, Dora (Giovanna Ralli), care încearcă să distrugă tot ceea ce fiica ei iubește și își dorește.

Miniseria de televiziune are în distribuție pe Nancy Brilli, Alessandra Martinez şi Gabriel Garko în rolurile principale

Gabriel Garko, Luca, este un tânăr bogat şi frumos

Personajul interpretat de Gabriel Garko, Luca, este un tânăr bogat şi frumos, care se împarte între două femei: Adua şi Giulia. La prima vedere, Luca pare a fi un om fără scrupule. În oraşul Milano al anilor în care sărăcia determina oamenii din sud să migreze către nordul Italiei, în căutare de lucru, povestea capătă accente dramatice.

„Personajul meu va căuta riscul social, într-un mod greşit afiliindu-se unei organizaţii mafiote”, povesteşte Gabriel Garko într-un interviu. Întâmplător, sau nu, după rolul lui Luca, din „Culoarea prieteniei”, Gabriel Garko va primi oferta de a fi protagonist în celebrul serial „Onoare si respect”.

„Îmi place transformarea lui Luca. Nu cea fizică, adică mica cicatrice pe sprânceană, în tentativa de a-l face mai interesant. Dar mă atrage transformarea psihologică a personajului. Prin dragostea pentru cele două femei, Luca se va regăsi pe sine şi îşi va schimba priorităţile, va inversa scara de valori. Va descoperi lucrurile cu adevărat importante în viaţa”, spune Gabriel Garko despre complexitatea rolului său.