Influențera Cristina Ich nu a câștigat simpatia celebrului „socru”. Bunicul Pițurcă, lipsă de la ziua nepotului

Influențera Cristina Ich nu a câștigat simpatia celebrului „socru”. Bunicul Pițurcă, lipsă de la ziua nepotului
Lui Alexandru Pițurcă, Christina Ich i-a spus ”te iubesc, dar te şi urăsc”. ”Tata socru” nu este prezent în viața celor doi tineri. Bunicul Victor Pițursă a lipsit de la aniversarea nepoțelului.

25 octombrie a  fost o zi fericită pentru Chistina Ich (32 de ani), pe numele ei real Cristina Micu. Are o relație cu năbădăi cu Alexandru Pițurcă, fiul fostului mare fotbalist Victor Pițurcă.

”Tata socru” Victor Pițurcă nu este prezent în viața nepoțelului său

Cristina Ich, un fost fotomodel, acum „influențer”, cunoscută mai mult prin iubiții săi decât prin carieră. De peste un an se iubește-urăște cu Alex Pițurcă, iar împreună au un bebeluș. Pe 25 octombrie, bebe Noah Alexandru a împlinit un an, motiv de bucurie pentru părinți. La aniversare, bunicul nu a fost prezent, ca dovadă că nu sunt poze  cu familia reunită la această aniversare, un moment fericit pentru orice familie.

„25 octombrie. La mulți ani, Noah! Te iubesc din tot sufletul meu”, au scris Christina Ich și Alex Pițurcă la InstaStory.

 

Cristina Ich, 32 de ani, şi fotbalistul Alexandru Piţurcă (36 de ani) a fost cu scântei încă de la început. După ce „Regina Instagramului” a născut, tensiunile dintre ea şi Piţurcă jr sunt tot mai mari.

„Noroc cu Noah în viaţa mea, în rest nimic bun. Stare civilă: singură. Şi aşa sper să rămân. Aplauze – circul ieftin s-a terminat. Nu e glumă, am tras mult să fiu OK, dar când nu ai cu cine, nu ai. Aşa e când nu-ţi asculţi părinţii. Dacă intri în tărâţe, te mănâncă porcii!”, a spus ea pe conturile sociale. Peste câteva ore, Ich a revenit: „Ne-am împăcat! A fost o despărţire de 5 minute. În lăuzie se întâmplă, hormonii. Mă despart de cinci ori pe zi. M-am despărţit ca să am cu cine să mă împac. Aşa e la moldovence. Alex Piţurcă, te iubesc, dar te şi urăsc”, a spus boggerița după ce a născut.

Cine este Christina Ich

Christina Ich  este o tânără despre care a auzit toată generația de tineri cu vârste între 14-20 de ani, care are meseria de „influențăr” pe rețelele sociale.

Apărută ca din senin în showbizul nostru, frumoasa moldoveancă de peste Prut supranumită ”Angelina Jolie de România”, este un adevărat fenomen online.

Este una dintre cele mai cunoscute prezențe mondene din showbiz-ul românesc, fiind de asemenea o bloggeriță cunoscută. De fapt, se numește Cristina Micu și este originară din Republica Moldova.

Ultima ispravă, când s-a certat cu un polițist de la Rutieră și l-a bălăcărit într-o filmare făcută publică, i-a sporit notorietatea.


Apel neobișnuit la pompieri: E captivă în mașina de spălat! Colega ei a filmat și a postat totul pe TikTok