„Îngerașul” lui Charlie, Jaclyn Smith, dezvăluie secretul tinereții ei care pare să nu mai treacă

„Îngerașul” lui Charlie, Jaclyn Smith, dezvăluie secretul tinereții ei care pare să nu mai treacă
Jaclyn Smith, vedeta din Charlie's Angels, în vârstă de 75 de ani, dezvăluie unul dintre trucurile ei pentru păstrarea tinereții și vitalității la vârste înaintate. Chiar dacă au trecut decenii de când era tânără, strălucitoare și lipsită de griji, vedeta strălucește.

Într-o postare pe Instagram ”Îngerașul” lui Charlie, Jaclyn Smith, dezvăluie secretul tinereții ei care pare să nu mai treacă. Adepta practicării constante a yoga, vedeta spune că un smoothie verde, consumat zilnic, poate face minuni.

„Este delicios și îmi dă un impuls de energie!  Ingrediente: jumătate de castravete, jumătate de măr, un sfert de lămâie,  o tulpină de țelină, o felie de ghimbir, un sfert de cană de spanac , un sfert de cană de kale. Se adăuga apă pentru a acoperi jumătate din ingrediente și se blendează”, o citează pe vedetă Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jaclyn Smith (@realjaclynsmith)

Clipul demonstrativ în care ”Îngerașul” lui Charlie, Jaclyn Smith prepară celebrul ei smoothie este filmat în bucătăria din casa ei din Los Angeles.

Părerea nutriționiștilor

Nutriționiștii confirmă că fibra insolubilă din verdeață ajută nutrienții să treacă prin sistemul digestiv, reducând probleme precum constipația și balonarea. De asemenea, ajută la rezistența osoasă, la susținerea imunității și scade riscul bolilor cronice.

“Smoothie-urile verzi pot reduce colesterolul și pot contribui la o mai bună sănătate a inimii”, arată specialiștii. Dezvăluirea rețetei smoothie-ului miraculos are loc după ce Smith a adus un omagiu fostei ei colege din Charlie’s Angels, Tanya Roberts, care a murit în ianuarie din cauza unor probleme de sănătate.

„Îngerașul” lui Charlie, Jaclyn Smith, dezvăluie secretul tinereții

Jaclyn a fost Kelly Garrett în serialul difuzat din 1976 până în 1981 și de atunci a devenit un personaj iconic al Americii. În 2017, Jaclyn – care a făcut toate cele 110 episoade ale producției – a spus că a rămas în bune relații cu colega ei de platou Cheryl Ladd, care a jucat rolul lui Kris Munroe pentru 87 de episoade.

„Am rămas aproape, timpul aduce peste noi amintiri plăcute dar și unele lucruri triste. Am trecut prin boala lui Farrah dar și prin despărțirea de David Doyle”, a menționat vedeta.

Farrah Fawcett, actrița care a jucat rolul lui Jill Munroe, a murit în 2009, după o lungă luptă cu cancerul. David, care a jucat rolul lui John Bosley, a murit în 1997.

Jaclyn Smith are o istorie incredibilă

Smith are o istorie incredibilă. Devenind faimoasă în 1976 ,în serialul de succes Charlie’s Angels, ea fost singura actriță care a rămas în serie pentru toți cei cinci ani ai seriei, până când producția s-a încheiat definitiv în 1981. Mai apoi a realizat mai multe filme pentru TV,  printre care Florence Nightingale (1985) și Windmills of the Gods (1988). Acestea sunt considerate producții emblematice ale carierei pe succes pe care a avut-o.

De asemenea, s-a apucat de modă, proiectând haine pentru K-Mart, lucru neobișnuit pentru acea perioadă. Ulterior s-a extins la design-ul de  lenjerie de pat și mobilier.

În 2003, ea a apărut în Charlie’s Angels, producția pentru marile ecrane. Le-a avut alături pe Drew Barrymore și Cameron Diaz. A mai apărut și în cea mai recentă versiune de film a regizorului Elizabeth Banks, care a fost o bombă la box-office. Ultimul film TV al lui Smith a fost Random Acts Of Christmas, cu Erin Cahill și Kevin McGarry.

Sursa foto: Instagram

Imagini din apartamentul în care s-a mutat Priscilla Presley. A costat 4,8 milioane de dolari