Imagini din apartamentul în care s-a mutat Priscilla Presley. A costat 4,8 milioane de dolari

Imagini din apartamentul în care s-a mutat Priscilla Presley. A costat 4,8 milioane de dolari
Priscilla Presley s-a mutat de la vilă la apartament. Fosta soție a lui Elvis Presley a renunțat la vila în care locuia, dar s-a mutat tot la lux.

Priscilla Presley a fost urmărită de ghinioane. După ce nepotul ei, Benjamin, s-a sinucis la 27 de ani, Lisa Marie, fiica ei, a ajuns înglodată în datorii. Benjamin s-a născut în 1992, al doilea copil al Lisei Marie și singurul nepot al celei mai cunoscute figuri din muzica modernă, Elvis Presley. Tatăl băiatului este un cunoscut basist, Danny Keough. Lisa Marie și Danny au divorțat în 1994, iar 20 de zile mai târziu, aceasta s-a căsătorit cu superstarul Michael Jackson.

Priscilla Presley
Vila în care locuia Priscilla Presley

Mariajul a avut loc în perioada în care Jackson era acuzat de abuzuri asupra copiilor. Mai târziu s-a afirmat că Lisa Marie și cei doi copii ai ei, mici, au stat foarte rar în aceeași casă cu Michael Jackson pe durata căsătoriei. După doi ani, Lisa Marie a divorțat și s-a căsătorit, a treia oară, cu actorul Nicolas Cage, în 2002. Acesta a cerut divorțul după trei luni și jumătate. A urmat căsătoria cu chitaristul Michael Lockwood, de care a divorțat după un deceniu în 2016. Această unire i-a oferit lui Benjamin două surori gemene Harper și Finley, născute în 2008.

Priscilla Presley și-a vândut casa ca să își ajute fiica înglodată în datorii

Penthouse-ul în care s-a mutat vedeta

Haosul în viața amoroasă a Lisei Marie s-a văzut și în administrarea averii lăsată de tatăl ei, din care ea a moștenit cea mai mare parte, două treimi mai exact. Vasta avere Presley a scăzut dramatic în ultimii ani. Lisa Marie susține că vinovatul principal e fostul ei manager care i-a risipit întreaga parte din averea lăsată de Elvis, de 152 milioane de dolari, partea ei fiind de 100  de milioane de dolari.

Priscilla Presley
Penthouse-ul în care s-a mutat vedeta

În luna decembrie a anului trecut, Priscilla și-a scos casa la vânzare pentru a-și ajuta fiica ce avea datorii. Luxoasa vilă se afla în Beverly Hills și avea 7 dormitoare și opt băi. Suma pentru care fosta soție a renunțat la proprietate este de 13 milioane de dolari. 

Și-a cumpărat penthouse de 4,8 milioane de dolari 

Pricilla, ajunsă acum la 75 de ani, a achiziționat un penthouse luxos, în valoare de 4,8 milioane de dolari. Proprietatea de lux face parte dintr-un complex construit în 1979, dar care a fost renovat recent. Acesta beneficiază de pază constantă, terenuri de tenis și piscină. Situat tot în Los Angeles, în districtul Century City, considerat o zonă de lux pentru pensionari bogaţi şi avocaţi corporatişti, apartamentul cu 3 dormitoare şi 3 băi este un splendid penthouse care se întinde pe 300 de metri pătraţi. 

Livingul este perfect pentru distracție, având un bar  și un șemineu din piatră, în timp ce o sală de mese formală se deschide spre un balcon. Grădina a fost modernizată cu un sistem de sunet personalizat și o acustică superioară pentru a servi drept cameră de ecranare, în timp ce bucătăria are mult spațiu pe blat și aparate de top. 

Dormitorul principal are un candelabru de cristal și o baie cu luminatoare, chiuvetă dublă, o stație de machiaj și un duș cu aburi, în timp ce fiecare dintre celelalte dormitoare are, de asemenea, propriile băi atașate. Există, de asemenea, o cameră de machiaj în apartament.

Foto: tasteofcountry

Salma Hayek, acuzată că s-a măritat pentru bani. Ce a răspuns actrița