Inna și-a etalat bijuteria erotică pe plajă. Exclusiv

Inna și-a etalat bijuteria erotică pe plajă. Exclusiv
„Heyooo!” și un pupic e mesajul care însoțește fotografia Innei. De pe o plajă cu nisip alb, artista pășește în pas de balet, cu mâna în aer. Un detaliu erotic subtil e observat doar de cei care se uită atent.

Toate vedetele își etalează în perioada aceasta trupurile perfecte în bikini, iar cântăreața Inna le întrece pe toate. Un detaliu subtil însă de un erotism extrem a ieșit la iveală. Vedeta poartă un costum de baie oranj, și un colier auriu, subțire care-i înconjoară pubisul și fesele.

Originară din Constanța, vedeta se simte „la ea acasă” ori de câte ori ajunge pe malul mării. Imediat după ieșirea din izolare, cântăreața s-a refugiat pentru câteva zile pe litoral. Ea a petrecut timp în Vama veche, dar și pe o ambarcațiune de lux, în Mamaia, alături de câteva prietene.

Artistă de succes și în străinătate

INNA a găsit succesul dincolo de granițele României. Se laudă cu peste 6 milioane de abonați pe YouTube). Pe durata pandemiei a compus și a înregistrat piese în studioul de acasă și a făcut chiar și un videoclip cu o echipă restrânsă. Din toamnă o vom putea revedea pe ecrane, laPRO TV, unde va fi detectiv în emisiunea „Masked Singer Romania”, alături de Horia Brenciu, Codin Maticiuc și Ana Morodan.


Exclusiv. Dezmăț total cu canabis la aniversarea Madonnei. Cum a petrecut diva

13 reguli de urmat pentru redeschiderea școlilor. Ce trebuie să facă elevii, părinții și profesorii


Mai trebuie amintit că artista nu e la prima apariție incendiară. În „tinerețe”, acum 10 ani, poza topless pentru FHM și se dezbrăca pentru propriul videoclip.

Dacă vreți să o vedeți pe Inna în „carne și oase”, puteți achiziționa bilete pentru concertul anunțat pe 28 august la Arenele Romane. Pe scenă vor mai urca Carlas*s Dream, The Motans și Irina Rimes.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre