Se pare că Inna și Deliric nu mai vor să se ascundă. Ei formează cel mai nou cuplu din showbizul autothton, iar cântăreața este mai fericită ca niciodată. Aceasta a confirmat zvonurile cu privire la relația ei cu artistul în vârsta de 37 de ani. Ieri, artista a postat un scurt video la story, în care se vede cum se distrează alături de iubitul său.

Inna și Deliric și-au oficializat relația

Inna (Elena Alexandra Apostoleanu, în buletin) s-a despărțit de iubitul regizor și fotograf, care anul trecut a venit în România la lansarea albumului ei în limba spaniolă. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu rapper-ul Răzvan Eremia – Deliric, după numele de scenă.

Deși a fost mereu discretă cu relațiile ei, tânăra de 33 de ani a recunoscut. Recent ea i-a transmis iubitului un mesaj cu ocazia zilei de naștere a rapper-ului. „La mulţi ani rapper-ului meu preferat“, a scris Inna, şi a mai adăugat ca emoticon o inimioară.


Orlando Bloom e tătic. Cum se numește fetița dăruită de Katy Perry

Chef Sorin Bontea, dus cu barca


La numai câteva ore distanță, Inna a postat pe story imagini din avionul cu care mergea în vacanță, iar alături de ea se afla chiar Deliric.

Tag-ul buclucaș

Într-una din fotografiile realizate la mare, zilele acestea, Inna și-a tag-uit iubitul, și a ales ca loc unul aparte: o fesă. Într-un interviu acordat pentru revista Elle, vedeta și-a confirmat relația. „Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Aţi fost vigilenţi“, a declarat ea acum câtava zile.

După ce și-au oficializat relația, Deliric a postat pe contul de Instagram o fotografie în care își plimbă iubita cu barca.

Inna și Deliric și-au petrecut vacanța împreună, la mare, după ce în trecut au mai fost văzuți împreună în Capitală. De asemenea, Deliric a mai publicat pe rețelele sociale fotografii cu Inna, purtând chiar un tricou cu ea.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp