Întâlnirile romantice la film, interzise. Vedeți de ce

Întâlnirile romantice la film, interzise. Vedeți de ce
Dacă visai la o seară romantică la cinematograf cu iubitul sau iubita, avem vești proaste. Chiar dacă sălile se deschid, personalul va fi... vigilent. Apropierea fizică e strict interzisă. De vineri s-au redeschis cinematografele, dar se păstrează distanțarea socială.

Sunt o serie de reguli impuse: iubiții nu pot sta alăturat, popcorn se va găsi doar în anumite locații. Iată și vestea cea mai bună, blockbusterul verii, Tenet, apare în sfârșit pe marile ecrane și la noi. Va apărea și o premieră românească săptămâna viitoare: documentarul My Home, premiat la Sundance.

Unde vedem filmele

Cinema City, Hollywood Multiplex și Movieplex, din mall-urile bucureștene și din restul țării, s-au deschis. Cinema City România, toate cinematografele din întreaga țară – 26 de multiplexuri, cu un total de 237 de săli, în 19 oraşe, toate funcționează. Poți consulta lista completă a măsurilor de siguranță pe www.cinemacity.ro.

Cinema Elvira Popescu din Capitală  se va deschide din 14 septembrie iar Cineplexx, cinematograful din mall-ul din Băneasa, din 15 septembrie. Capacitatea sălilor este redusă la jumătate – asta înseamnă că într-o sală cum e Elvira Popescu, de exemplu, pot intra cel mult 90 de spectatori la o proiecție.

Reguli în sală

Pe durata proiecțiilor, publicul trebuie să poarte masca de protecție. La intrare se face triajul. Cei care nu acceptă măsurarea temperaturii  sau cei care prezintă simptome de COVID-19 nu vor fi lăsați să intre.


Exploziv! Frumoasa Alina Pușcău, de la pedofilul Jefferey Epstein la „Ferma”.

Papa, noi declarații revoluționare: „Plăcerile sunt de la Dumnezeu”


În plus, se va păstra distanțarea. Asta înseamnă că va exista iun loc liber între scaune. Nici cuplurile nu au voie să stea alături. Excepție fac adulții care sunt însoțiti de cel mult 2 minori sub 12 ani – doar ei pot sta pe scaune alăturate.

Ce filme putem vedea

Biletele pentru prima săptămână cinematografică au fost puse deja în vânzare online. Cinefilii își pot lua deja bilet online la premiera filmului-eveniment, After we collided/După ce ne-am certat,sau pot alege mult așteptatul Tenet, în avanpremieră din 16 și 17 septembrie.

Tot în prima săptămână, puteti vedea blockbusterul Bloodshot, Bad Boys for Life, thrillerul The Invisible Man, animaţia Sonic The Hedgehog sau Dolittle, dar și filmul românesc Urma, debut regizoral al actorului Dorian Boguță, cu Mădălina Ghenea în rol principal.

Din 18 septembrie, Universul Marvel se extinde cu The New Mutants/Noii Mutanţi, în timp ce Military Wives/Soții de militari, cu Kristin Scott Thomas spune povestea unui grup de femei rămase acasă, partenerii lor fiind detașați pe frontul de lupta din Afganistan.

Din 25 septembrie, o poți vedea în acțiune pe Mulan, celebra eroină Disney. Pentru iubitorii de comedii este War with Grandpa/Un tataie de coșmar, ce îl are cap de afiș pe Robert De Niro. Iar luna octombrie ne-o aduce înapoi pe Femeia Fantastică în Wonder Woman 1984, dar și misterul clasic al Agathei Christie, într-o nouă ecranizare Death on The Nile/Moarte pe Nil, a lui Kenneth Branagh.

Sursa foto: Seatorium

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp