Interpretul lui James Bond, Pierce Brosnan, are un talent ascuns

Interpretul lui James Bond, Pierce Brosnan, are un talent ascuns
Pierce Brosnan e unul dintre cei mai îndrăgiți actori, iar fanii lui au savurat fiecare rol al acestuia. Puțini știu însă că el are o pasiune secretă.

Celebrul interpret al lui James Bond, Pierce Brosnan, are un talent ascuns. Și, mai mult decât atât, are succes cu el.  Pe lângă faptul că e un soț fidel, și își iubește la nebunie soția, Keely Shaye Smith, care e producător de filme, actorul în vârstă de 68 de ani pictează cu mare succes. La notorietatea pe care o are în urma filmelor făcute, dublată de talentul înnăscut, acesta a ajuns să își vândă lucrările cu milioane de dolari.

Talentul vedetei de origine irlandeză a ieșit la iveală anul trecut, în urma unui documentar prezentat al Cannes de soția actorului. Imediat a fost rugat să doneze un tablou spre a fi licitat la o gală de binefacere. Un portret pe care l-a făcut lui Bob Dylan s-a vândut pentru 1,1 milioane de lire sterline.

Pierce Brosnan are un talent ascuns

Astfel, Pierce Brosnan a intrat în atenția criticilor de artă. Stilul de pictură al actorului aduce cu cel al lui Picasso, spun aceștia. În ultima perioadă, actorul Pierce Brosnan a prezentat câteva lucrări din colecția sa de picturi pe Instagram.

„Am cântărit decizia de a-mi arăta lucrările după ce am început să pictez într-o noapte neagră din 1987. După cum spune și draga mea soție, Keely, timpul trece și, dacă nu îmi organizez vernisajul până la sfârșitul anului, la Los Angeles, atunci când? E timpul să fac această mișcare”, a explicat actorul.

În ianuarie, anul acesta, Pierce Brosnan a anunțat colaborarea cu galeria Seasons din Los Angeles. El a pus în vânzare aici prima sa ediție limitată de serigrafii, reunite sub titlul „Earplugs”, care reunește 100 de exemplare. De asemenea, pe site-ul său își prezintă, alături de cariera actoricească, și operele pe care le-a creat.

Sursa foto: Instagram