Întrebare pentru 13 milioane de prieteni virtuali. Greu de ghicit ce le-a cerut vedeta

Întrebare pentru 13 milioane de prieteni virtuali. Greu de ghicit ce le-a cerut vedeta
Chrissy Teigen are o relație strânsă cu comunitățile ei din social media și își le cere urmăritorilor de pe Twitter o părere sinceră. Frumoasa soție a lui John Legend și-a întrebat fanii dacă este „prea bătrână” pentru a-și face un piercing în nas.

Întrebarea pentru 13 milioane de urmăritori

Chrissy Teigen a luat în considerare să facă o mică schimbare de look și a decis să le ceară părerea prietenilor ei virtuali despre ideea pe care o are, înainte de a o pune în practică. Modelul a adunat o comunitate de 13 milioane de oameni pe Twitter.

„Sunt prea bătrână pentru un mic diamant în nas? Nu trebuie să îmi spuneți că nu sunt bătrână! Știu că nu sunt așa bătrână dar știți voi ce zic. Vă rog să fiți sinceri lol”, spune frumoasa soție a cântărețului John Legend.

„Eu trebuia să port zilnic unul fals, pentru filmările Little Fres Hului și a fost așa de greu să renunț la el. ÎL IUBEAM”, comentează actrița Kerry Washington.

Chrissy Teigen admite că ultima intervenție pe care a avut-o asupra corpului a fost o operație de micșorate a sânilor.

Povestea de dragoste dintre Chrissy Teigen și John Legend

Chrissy Teigen și John Legend s-au întâlnit pentru prima oară la filmările videoclipului „Stereo”, în 2007 pentru . Teigen a jucat rolul fetei îndrăgostite de John în videoclip și a dezvăluit mai târziu că, atunci când s-a încheiat filmarea, s-au întors în camera de hotel a cântărețului, au mâncat burgeri In-N-Out și de atunci au rămas împreună.

„L-am lăsat să fie el așa cum e o vreme. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să îngrădești pe cineva așa devreme. Eram doar fericită să fiu cu el.”, spune modelul.