Învățămintele lui Adrian Cristea de Ziua îndrăgostiților. Dă dovadă de multă înțelepciune

Învățămintele lui Adrian Cristea de Ziua îndrăgostiților. Dă dovadă de multă înțelepciune
O bună bucată de vreme, Adrian Cristea a fost un adevărat Don Juan. Acum, fostul fotbalist s-a cumințit.

A avut noroc și în dragoste și în carieră, apoi s-a lovit de ghinioane. Dar Adrian Cristea pare că a învățat din greșeli.

Învățămintele lui Adrian Cristea de Ziua îndrăgostiților. A devenit matur și înțelept

A avut multe femei la activ, însă de departe cea pe care a vrut-o cu orice preț a fost Bianca Drăgușanu, cu care a avut o relație când blonda era căsătorită cu Victor Slav. Dar trecutul e trecut, iar Adrian Cristea se pare că s-a maturizat. Sau, cel puțin, știe cum și când se dau cadourile femeilor, în funcție de statutul pe care-l au.

Dovada este postarea sa pe care a făcut-o pe contul său de socializare, cu ocazia Zilei îndrăgostiților: „Dacă el îți dă cadoul pe 13 februarie, ești amanta lui. Dacă îți dă cadoul pe 14, ești iubita lui. Dacă nu îți dă nimic, ești nevastă-sa”.

Le voi oferi serviciile mele pentru tot ceea ce ține de costume

Multă vreme nu s-a mai știut nimic despre Adrian Cristea, care a dorit să iasă din lumina reflectoarelor. La începutul acestui an însă, a început să fie văzut la cafenele de fițe, îmbrăcat, așa cum ne-a obișnuit, la patru ace. Pentru că din sportiv s-a transformat în designer. Și pentru doamne, dar și pentru domni.

„La început a fost doar pentru bărbați, ofeream servicii doar pentru bărbați, dar din 2018 mă voi adresa și femeilor. Le voi oferi serviciile mele pentru tot ceea ce ține de costume. Încerc să mulțumesc pe toată lumea. În rest, sunt bine, sănătos, am ieșit din lumea mondenă și m-am liniștit.

Nici nu am mai urmărit showbizul autohton. M-am retras și sunt liniștit. Ca și în cariera sportivă, fac totul din pasiune. Dacă faci din pasiune, din dragoste pentru ce faci, zic eu că ies lucruri foarte frumoase. Mă concentrez pe această afacere. (…) Am avut o carieră, zic eu, la un înalt nivel. Am jucat la Dinamo atâtia ani, am jucat și la Steaua o perioadă, la echipa națională câteva meciuri.

Când am simțit că nu mai sunt la un nivel înalt, m-am lăsat. A fost o etapă frumoasă din viața mea. Nu mă mai văd în fotbal și am ales această cale. Acum, mă consider mai matur. Sunt mai cumpătat, mai așezat, mai liniștit”, a povestit Adrian Cristea într-un interviu pentru Antena Stars.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre