Fotbalistul Adrian Cristea face mișto de Cristi Borcea! Iată ce fotografie a publicat

Fotbalistul Adrian Cristea face mișto de Cristi Borcea! Iată ce fotografie a publicat
Relația dintre bărbați a fost una cu totul specială și, chiar așa, Borcea nu se aștepta la bucata pe care i-a făcut-o Cristea. Acesta a publicat o imagine șocantă.

Pe vremea când o conducea pe Dinamo, Cristi Borcea spunea că îl îndrăgea așa de tare Adrian Cristea când juca acolo, încât avea grijă să îl premieze suplimentar pe fotbalist.

Fostul finanțator dinamovist a recunoscut că a existat un jucător care îl încânta prin calitățile etalate, astfel că a ales să îl recompenseze din propriii bani pe Adrian Cristea. Acesta era jucătorul de „fantezie” din linia de mijloc a lui Dinamo și mereu crea spectacol pe teren.  Iar astfel de calități meritau recompensate, a considerat finanțatorul.

Pe de altă parte, Cristi Borcea a spus și că mijlocașul ar fi putut avea o carieră strălucitoare dacă ar fi fost la fel de serios precum Ionel Dănciulescu, de exemplu.

În urmă cu câțiva ani, Adrian Cristea a decis să se lase de fotbal, subit. Prințul, așa cum era supranumit când juca la Dinamo a început o nouă viață. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și-a deschis o companie care produce costume bărbătești.  Anul trecut, el se declara foarte mulțumit de cum îi merge viața.

Adrian Cristea face glume pe seama bărbatului care-i dădea bani

Mulțumit cum e, de prea bine are chef de glume. El nu a ratat momentul în care lumea mondenă din întreaga lumea a jubilat la auzul veștii că celebra Rihanna e însărcinată. O fotografie modificată, în care alături de cântăreață apare fostul finanțator dinamovist, Cristi Borcea, a fost postată de fostul fotbalist pe rețelele de socializare. Acesta face glume pe seama fostului său patron  care, așa cum se știe, are foarte mulți copii.

Borcea are 9 copii, cu 4 femei. 4 făcuți în detenție. Amintim că acesta are trei copii din mariajul cu Mihaela Borcea – pe Patrick de 23 de ani, pe gemenii Melisa și Angelo de 19 ani. Din relația cu Alina Vidican îi are pe George și Gloria. Din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu s-a născut o fetiță pe nume Andreina Carolyn care are 13 ani. Povestea de iubire cu Valentina Pelinel i-a adus încă trei moștenitori – un băiețel și două fetițe gemene.

Chiar Borcea spunea anul trecut că este pregătit să devină tată, pentru a zecea și ultima oară: „Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre