Învățați și voi de la Kate Middleton cum se poartă elegant un pulover de Crăciun

Învățați și voi de la Kate Middleton cum se poartă elegant un pulover de Crăciun
Puloverul de Crăciun este o piesă vestimentară populară în sezonul rece. Dar e preferată  și în cercurile Casei regale.

Kate Middleton a demonstrat că există opțiuni vestimentare de Crăciun elegante. Ea a apărut recent într-un videoclip de promovare a concertului de Crăciun. E un eveniment care suscită interes în Marea Britanie.

Colinde cântate de Ellie Goulding și Leona Lewis

Ducesa de Cambridge ne arată cum se poartă cu stil un pulover de Crăciun. Concertul The Royal Carols: Together at Christmas care va fi transmis de postul de televiziune britanic ITV are loc pe 24 decembrie.  Concertul are loc în atmosfera deosebită de la Westminster Abbey din Londra, și aduce împreună vedete precum Ellie Goulding și Leona Lewis care vin să colinde.  Dar concertul este mai mult decât un concert „obișnuit” de Crăciun.  În timpul serii muzicale, vor fi puse în centrul atenției persoane și organizații care s-au implicat în diferite moduri pe parcursul pandemiei, scrie Harpers Bazaar.

Kate Middleton este prezentatoarea serii și, totodată, una din vedetele evenimentului. Săptămâna aceasta ea a anunțat evenimentul printr-un videoclip de promovare. Pentru ocazie, Ducesa a purtat un pulover rosu cu trandafiri mici de la Miu Miu. Și-a completat look-ul cu o cămașă cu guler alb purtată pe dedesubt.

Kate Middleton este adepta unei  vesimentații mai degrabă modeste

Soția prințului William este cunoscută pentru opțiunile ei vestimentare… mai degrabă modeste. Așa cum Rețete și Vedete a scris în trecut, aceasta deține în garderobă, și folosește, o pereche de cizme achiziționată în studenție. Aceasta, pe lângă multe piese ( rochii, topuri, pantaloni) achiziționate de la brandurile mainstream, precum zara sau Mark & Spencer. Pulovărea asemănătoare cu ale ducesei găsiți în magazine.

Nu în ultimul rând, trebui spus că, pentru prima dată, tradiționalul concert de Crăciun oferit de Casa Regală nu se transmite la BBC. Aceasta a fost „răzbunarea” stabilită de familia regală, ca răspuns la acțiunile din ultima vreme ale postului național. BBC a adus prejudicii de imagine difuzând materiale în legătură cu viața Prințesei Diana, consideră Regina.