Ioana Năstase implicată într-un scandal fără precedent din cauza băuturii. Bruneta îl scoate vinovat pe Ilie Năstase

Ioana Năstase implicată într-un scandal fără precedent din cauza băuturii. Bruneta îl scoate vinovat pe Ilie Năstase
Cu puțin timp în urmă, în presă a apărut o fotografie care a făcut-o pe Ioana Năstase să se enerveze cumplit. Bruneta aruncă vina pe Ilie.

De ceva vreme, Ioana Năstase și Ilie sunt pe drumuri diferite, iar discuțiile sunt în toi. Acum a mai apărut o problemă.

Ioana Năstase implicată într-un scandal fără precedent din cauza băuturii. Bruneta îl scoate vinovat pe Ilie Năstase

Presa a publicat zilele trecute o imagine cu Ioana Năstase într-un restaurant când aceasta consuma licoarea lui Bachus. Sursele spun că aceasta ar fi băut ceva mai mult și ar fi plecat acasă, puțin cherchelită. De față la acest episod ar fi fost și soțul, Ilie Năstase, dar cei nu mai sunt deloc în relații bune în ultimul timp.

Ioana a sărit acum ca arsă și a afirmat că tot ce a apărut în presă vine din partea lui Ilie. Mai mult, ea spune că nu e nimic adevărat și spune tot ce are pe suflet, punctând faptul că ea nu e o mare consumatoare de băutură.

„Pe Ilie l-am văzut foarte agitat! Nu înțelegeam de ce. Probabil că el aștepta să mă surprindă paparazzi!”

„Nu este absolut nimic adevărat! Vă spun cât am băut eu, că nu-mi place să mă ascund, eu sunt un om sincer. Două butelcuțe, din acelea mici, de țuică! Atât! Eu urma să mă întâlnesc cu niște prieteni comuni, de-ai mei și de-ai lui Ilie. Ei au zis că vor să-l vadă și pe el.

Atunci le-am recomandat să meargă la localul pe care Ilie îl frecventează aproape în fiecare seară. Am mers, ne-am așezat la o masă și am stat la povești. Pe Ilie l-am văzut foarte agitat! Nu înțelegeam de ce. Probabil că el aștepta să mă surprindă paparazzi!

„Două butelcuțe, atât am băut! „

E incredibil! Eu nu sunt consumatoare de alcool. E acolo la local, la nea Costică o tuiculiță, cu miere și portocală, dulce, pe care el ne-o oferă mereu. Două butelcuțe, atât am băut! Două ceșcute, nu cinci! Au dat imaginile să se repete! Ilie se tot uita, stânga-dreapta, căuta harță! Ilie își pregătise tot. La un moment dat, l-am văzut ieșind pe afară să inspecteze. Premeditase totul! Știa că nu-l pot refuza pe nea Costică cu țuculița.

Păi, dacă eram beată, nu cădeam de pe tocuri?! O femeie când e beată cade de pe scaun

I-am spus, într-un final, prietenei mele că mă retrag și am plecat pe picioarele mele spre casă. Puteam să iau mașina, dar am vrut să respect legea și nu m-am urcat la volan. Am luat un taxi! Eram pe tocuri! Păi, dacă eram beată, nu cădeam de pe tocuri?! O femeie când e beată cade de pe scaun! M-au urmărit până la ușa blocului. Am băgat pin-ul și am intrat!” , a declarat Ioana Simion, în exclusivitate pentru Click!

„Poți să spui despre mine că am 10.000 de genți, că-mi plac hainele de firmă, dar nu că îmi place alcoolul „

Ioana spune că a aflat de scandalul din presă după ce a fost anunțată de băiatul ei. „Când am văzut dimineață scandalul, am rămas, pur și simplu, șocată! Plus că m-a sunat băiatul meu disperat! Și mama m-a sunat, dar nu am avut curaj să-i răspund. Sunt lucruri care afectează un om!

Poți să spui despre mine că am 10.000 de genți, că-mi plac hainele de firmă, dar nu că îmi place alcoolul. Ilie face lucruri de neimaginat! Să-l țină Dumnezeu sănătos, să-i lumineze mintea, eu le duc pe toate, dar, sincer nu știu cât mai rezist în situația asta!”, a spus Ioana Simion, pentru Click.

Recomandarile noastre