Ioana Năstase nu a mai fost întoarsă din drum. Ilie Năstase e mai nervos decât oricând

Ioana Năstase nu a mai fost întoarsă din drum. Ilie Năstase e mai nervos decât oricând
Când Ioana Năstase își pune ceva în gând, nimeni nu o poate opri. Bruneta a făcut pasul cel mare, fără urmă de regret.

Ultimul an a fost cu mult stres și supărare pentru Ioana Năstase, după cum s-a tot plâns. De aceea a hotărât că a venit momentul să trăiască liniștită.

Ioana Năstase e o femeie hotărâtă. Ce spune, aia face

Al cincilea divorț bate la ușă pentru Ilie Năstase. Nici cu Ioana nu a avut mai mult noroc și acum va rămâne singur. Bruneta s-a ținut de cuvânt după ultima postare pe pagina de Facebook și recent a depus actele de divorț la Judecătoria Constanța. Primul termen nu a fost încă fixat, spun sursele, însă cale de întoarcere nu mai e.

Ioana Năstase a ținut să-și anunțe decizia în urmă cu câteva zile, ca să afle toată lumea.

”Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii.

Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit! În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc!

Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară. Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, Ioana!”, a scris aceasta pe pagina ei de pe rețelele sociale.

Ilie nu a încercat să o mai împace

Dacă la începutul anului când Ioana a spus prima dată că divorțează Ilie a făcut tot ce a putut ca să o împace, de data asta reacția lui a fost cu totul ieșită din comun. „Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am trezit, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun.

Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează trebuie să și răspundă”, a declarat Ilie Năstase, unui reporter de la Fanatik.ro.

Sursă foto: facebook