Ioana Năstase, operată de ulcer perforat

Ioana Năstase, operată de ulcer perforat
A avut probleme mari de sănătate și a fost operată de urgență de ulcer perforat. De ce a ajuns Ioana Năstase să treacă printr-o asemenea situație?

Le-a luat mințile tuturor bărbaților când a apărut la nunta Simonei Halep într-o rochie care-i venea ca turnată. Ce face Ioana Năstase să arate atât de bine, a întrebat-o multă lume.

Ioana Năstase, operată de ulcer perforat

Arată extraordinar, dar nimeni nu a știut până acum ce eforturi uriașe face Ioana Năstase ca să aibă o siluetă de vis. Recent, frumoasa soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit pentru Click ce face ca să nu pună nici un kilogram în plus.

Mănâncă o singură dată pe zi

Chiar dacă a trecut printr-o asemenea operație, Ioana spune că nu s-a învățat minte și nu are grijă de deloc la alimentație. În plus, s-a obișnuit să mănânce doar o singură masă pe zi. În rest, apă multă și o cafea dimineața.

„Fac foamea în continuare, deși am antecedente”

„Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot. La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente.

Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți. (…) Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât. Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână.”, a declarat ea.

„Nu am operații, în afară de silicoane”

Pe de altă parte, Ioana a mărturisit că nu are alte operații, în afară de silicoane și nu îi place să piardă vremea pe la medicii esteticieni. „Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine! Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a mai spus soția lui Năstase.

Sursă foto: antena sport, digisport