Ioana nu a primit cadoul de la Ilie Năstase de ziua ei. Încă îl visează, dar îl va avea

Ioana nu a primit cadoul de la Ilie Năstase de ziua ei. Încă îl visează, dar îl va avea
Cea mai mare dorință a Ioanei Năstase e pe cale să se împlinească. Ilie Năstase i-a promis.

Din copilărie, soția lui Ilie Năstase a avut un mare vis. Acum, afaceristul îl va îndeplini, iar Ioana e în culmea fericirii.

Ioana nu a primit cadoul de la Ilie Năstase de ziua ei. Încă îl visează, dar îl va avea

De ziua sa de naștere, Ioana Năstase nu și-a dorit nimic altceva decât un cal arab, pur sânge. E unul dintre visele sale din copilărie care, acum, se pare, are toate șansele să devină realitate.

“Sunt de ceva vreme în căutarea unul cal. Da, da, a unui cal! I-am spus și lui Ilie că-mi doresc așa ceva de ziua mea. S-a uitat la mine și mi-a zis că o să căutăm împreună, dar nu mai am răbdare. Așa că, în acest weekend, voi trece la fapte!”, a mărturisit Ioana Năstase pentru impact.ro.

„Dacă el va fi alesul meu, atunci îi voi spune Cezar”

Pentru ca visul să devină realitate, bruneta a vorbit deja cu o fermă din zona Brașovului și numără zilele până va ajunge acolo să-și aleagă darul mult dorit.

“Din câte am înțeles de la proprietar, există mai multe variante, și tineri armăsari, și iepe. Eu am pus ochii pe un armăsar negru, frumos foc, de trei ani. Dacă el va fi alesul meu, atunci îi voi spune Cezar. Dacă voi face o altă alegere și va fi o iapă, atunci vă mărturisesc că nu am încă numele ales!”, a mai spus soția lui Ilie.

Cât costă calul mult dorit

Cât privește locul în care va sta căluțul, Ioana optează între o bază hipică de la București și alta de la Constanța. Indiferent ce hotărâre va lua, bruneta afirmă că va fi lângă el cât se poate de des. Cât va plăti Ilie Năstase pentru cal? Pentru un exemplar așa cum își dorește Ioana, ar putea scoate din buzunar între 22.000-30.000 de euro. Dar Ilie nu se uită la bani când e vorba de fericirea celei mai dragi ființe.

Sursă foto: cancan, fanatik