Ioana Năstase s-a săturat. A făcut anunțul, dar urmarea e incredibilă

 Ioana Năstase s-a săturat. A făcut anunțul, dar urmarea e incredibilă
Ioana Năstase, soția celebrului tenismen Ilie Năstase, a decis, seara trecută, să facă lumină în viața ei. Ea și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe rețele de socializare.

Soția fostului mare tenismen, Ioana Năstase, spune s-a săturat. „Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternică și mândra de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca aceasta experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine.

RĂBDAREA MEA A LUAT SFÂRȘIT!!! În toată aceasta perioadă, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt, crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine.

Va rog, sa ma înțelegeți că în acestă perioadă voi avea nevoie de liniște și puțină intimitate!!! Va mulțumesc frumos, pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Năstase pe pagina sa de socializare.

Cine o încurajează pe Ioana Năstase care s-a săturat

Mesajul, care dă de înțeles că Ioana Năstase s-ar separa de soțul ei, Ilie, nu a rămas fără ecou. Zeci de mesaje de încurajare i-au fost transmise Ioanei. „Show must go on” transmit cele mai multe dintre ele.

„Dumnezeu sa iti lumineze mintea si sa te ajute sa iei decizia corecta. Iti doresc multa liniste sufleteasca si sa treci cu bine si peste aceasta noua cumpana din viata ta. Ioana tu ai fost si esti o luptatoare asa ca capul sus si mergi mai departe”, i-a scris cineva.  Iată și un alt mesaj: „Ești o femeie deosebita Nu oricine te merită și nu oricine iți poate face față. Dumnezeu să te binecuvânteze cu tot ce există mai bun pe lumea asta”.

După postarea făcută noaptea târziu, Ioana Năstase nu a mai intervenit pe rețelele de socializare.  Dar merită aminti că povestea de iubire dintre Ilie Năstase și Ioana a fost una tensionată, încă de la început. Plină de certuri și împăcări. Și de cadouri scumpe pentru iertarea păcatelor. Prin septembrie, părea că cei doi se înțeleg mai bine ca niciodată. spuneau că au renunțat definitiv la orice gând de divorț și lucrează intens să devină părinți. Chiar tenismenul a făcut marele anunț despre al șaselea copil al său.

Sursa foto: Facebook